Kalajoen keskustassa sijaitsevaa Virta-salia voi vuokrata isompiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Ventelän taloa sopii loistavasti pienimuotoisempiin tapahtumiin ja kokouksiin. Näiden lisäksi Himangalta löytyy vuokrattavia kokoustiloja palvelutoimistolta.

Virta-sali

Virta-sali tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kulttuuri-/koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Sali muuntautuu luento-/konserttisalista elokuvateatteriksi tai teatterisaliksi kulloisenkin tarpeen mukaan. Lisätietoja käyttökorvauksista, salin tekniikasta ja oheispalveluista löydät sivulta: Virta-sali.

Ventelän talo

Kalajoen keskustassa Kalajoentien varressa seisova historiallinen Ventelän talo on tarkoitettu yhdistysten, järjestöjen ja seurojen kokoontumiseen ja sen tarkoituksena on tukea kalajokista yhteisöllisyyttä.

Ventelän sisätilat koostuvat suuremmasta tuvasta sekä rakennuksen toisesta päästä löytyvästä kahdesta kamarista. Talossa on kotikeittiön tasoa oleva keittiö ja astiastot 30 hengelle.
Matala kynnys talon käytölle on pyritty huomioiaan myös fyysisessä mielessä, talon portaiden vierestä löytyy pyörätuoliramppi ja WC tilat ovat invavarusteinen.

Lisätietoa käyttökorvauksista ja kuvia löydät sivulta: Ventelän talo.

Kokoustilat

Kalajoen kaupungintalon kokoustiloja ei enää vuokrata ulkopuolisille käyttäjille.

Himangan palvelutoimisto

Himangalla on varattavissa seuraavat tilat osoitteessa: Raumankarintie 2, 68100 Himanka.

 Kuva Tila Hlö määrä Varustus HInta
Kaupunginhallituksen kokoushuone n. 15 hlöä taulu-tv, langaton verkko, tarvittaessa voi lainata valtuustosalissa olevaa tietokonetta 35 € /kerta
Valtuustosali n. 25 hlöä videotykki, tietokone, langaton verkko 35 € /kerta
Yksityis- tai liiketoimintatarkoitukseen, kaikki tilat 100 € /pv

Leppikarvon mökki

Leppikarvo on Kalajoen kaupungin omistama lomahuvila Konikarvossa Rahjan kylässä. Leppikarvossa on majoitustilat kahdelle, kahviastiasto 50 hengelle ja ruoka-astiasto 30 hlölle. Mökin pihassa on grillikatos. Uintimahdollisuus. Leppikarvon varaukset ja avaimen nouto Kalajoen Keskusvaraamosta. Loppusiivous ja liinavaatteet ostettavissa lisäpalveluna.

Hinnat 1.11.2016 alkaen: 175 € / vrk (sis. alv 10 %).