Rekisteröityminen uutena käyttäjänä

1. Avaa Timmi verkkoselaimessa tästä, valitse Kalajoen kaupunki kokoustila- ja liikuntapaikkavarauksia varten, muutoin venepaikat ja paina ’Rekisteröidy’

2. Valitse asioitko
a) yksityishenkilönä vai
b) organisaation yhteyshenkilönä.

Rekisteröitynyt käyttäjä voi toimia molemmissa rooleissa. Jos kirjaudut rekisteröidyt ensimmäisellä kerralla yksityisenä henkilönä, voit myöhemmin liittää itsesi oranisaation yhteyshenkilöksi tilavarausjärjestelmän puolella. Venepaikka-varauksissa toimit aina yksityishenkilönä.

Jos olet käyttäjänä jo kokoustila- ja liikuntapaikkapuolella ja haluat varata myös venepaikkoja, niin voit aina laajentaa käyttöoikeuksiasi myös venepaikkojen puolelle. Eli jos sinulla on jo tunnukset, niin sinun ei tarvitse luoda uusia tunnuksia varataksesi venepaikkoja.

Rekisteröityminen yksityishenkilönä

Rekisteröidy yksityishenkilönä silloin, kun teet varauksia omaan lukuusi tai esim. rekisteröimättömän joukkueen eli ns. puulaakijoukkueen yhteyshenkilönä. Yksityishenkilönä olet myös laskun maksajana kaikissa tekemissäsi varauksissa.

 1. Rekisteröityminen yksityishenkilönä – valitse ’asioin yksityishenkilönä’ ja täytä kaikki tähdellä merkityt kohdat. Käy tutustumassa käyttöehtoihin. Sinisen info-pallon takaa löydät ohjeita rekisteröitymiseen. Muista hyväksyä käyttöehdot.
 2. Tallentamisen jälkeen sinua pyydetään vielä varmistamaan, että kaikki tiedot ovat oikein ja tallentamaan ne vielä kertaalleen.
 3. Palvelu lähettää sähköpostiisi rekisteröitymistietojen jättämisen jälkeen vielä aktivointiviestin osoitteesta tilavaraus@web.jict.fi. Mikäli et saa tätä viestiä tarkista, että viesti ei ole päätynyt roskapostiksi.
 4. Kun olet aktivoinut tunnukset, voit kirjautua Timmiin antamillasi tunnuksilla. Kirjautumisen jälkeen sinua pyydetään vielä hyväksymään järjestelmän käyttöehdot, rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisteröityminen yrityksen tai yhteisön edustajana

Kun rekisteröidyt organisaation yhteyshenkilönä, tarvitset siihen luvan edustamaltasi seuralta, yhdistykseltä tai yritykseltä.
Yhteyshenkilönä tehtyjen varausten maksuista vastaa se maksajaorganisaatio, jonka tiedot olet rekisteröityessäsi syöttänyt tai jonka olet valinnut rekisteristä. Rekisteröitymisestäsi lähtee ilmoitus organisaation sähköpostiosoitteeseen.

 1. Tarkista löytyykö edustamasi yritys/yhteisö jo asiakasrekisteristä. Käytä virallista nimeä hakukentässä. Valitse oikea organisaatio. Jos yritystä/yhteisöä ei löydy, valitse alempi vaihtoehto ’Organisaatiota ei löytynyt, annan tiedot’. Siirry nuolipainikkeella eteenpäin.
 2. ’Valitsen maksajan’-kohdassa valitse maksajaksi sama organisaatio.
 3. ’Varauksissa yhteyshenkilönä on’ sivulla valitaan ’minä itse’.
 4. Varausten maksajan yhteyshenkilönä voi olla ’minä itse’ tai joku muu henkilö, esim. rahastonhoitaja.
 5. Täytä omat henkilötietosi ja henkilötunnuksesi. Jos yrityksellä/yhteisöllä on oma osoite, voit käyttää sitä hakijatiedoissa kotiosoitteesi sijaan.
  • Sähköpostiosoitteesi toimii henkilökohtaisena käyttäjätunnuksena järjestelmään. Älä käytä sähköpostisosoitetta, joka on useamman henkilön käytettävissä. Mikäli jossain vaiheessa sähköpostiosoitteesi ja samalla käyttäjätunnuksesi muuttuu, voit päivittää sen Timmin omat tiedot -sivulla.
  • Salasanan minimipituus on kahdeksan (8) merkkiä. Voit muutoin valita salasanasi lähes vapaasti. Vain muutamat erikoismerkit eivät ole sallittuja. Ethän käytä salasanana helposti arvattavia sanoja kuten nimiäsi tai muuta vastaavaa henkilötietoa. Salasanassa on myös suositeltavaa käyttää isoja ja pieniä kirjaimia sekä numeroita.
  • Jos organisaatiolla ei ole Y-tunnusta (mallia 12345678-9), jätä kentät tyhjäksi. Jos maksajan yhteyshenkilönä on esim. rahastonhoitaja, anna tiedot.
  • Lue käyttöehdot, hyväksy ne ja tietojen tallennus järjestelmään. Tallenna.
 6. Rekisteröitymishakemus käsitellään muutaman työpäivän sisällä. Kun rekisteröitymisesi on hyväksytty, saat vahvistuksen sähköpostiin ja tämän jälkeen voit kirjautua tunnuksellasi ja salasanallasi Timmiin.

Huom! Organisaation yhteyshenkilön rekisteröityminen käsitellään sen palvelun yksikössä, johon tilavaraus kohdistuu, pääosin kuitenkin liikuntapalveluiden varausyksikössä (arkisin virka-aikana) ja käsittelyaika on 1-3 arkipäivää. Mikäli olet jo rekisteröitynyt yksityishenkilönä, hae käyttöoikeuksien laajennusta organisaation yhteyshenkilöksi Omat tiedot -kohdassa.

Tietosuojaseloste

Timmi-tilavarausjärjestelmää koskeva tietosuojaseloste.