Kaikki kokoutila- ja liikuntapaikkavaraukset tehdään varaushakemuksen kautta. Timmin pääkäyttäjät hyväksyvät tai hylkäävät varaushakemuksesi muutaman työpäivän sisällä. Jos et saa vastausta varaushakemukseesi, voit olla yhteyksissä Timmin pääkäyttäjiin timmi_paakayttajat@kalajoki.fi.

Venepaikkojen varaamiseen löytyy oma ohjeistus.

Tilan varaaminen rekisteröityneenä käyttäjänä

 1. Kirjaudu Timmiin tunnuksillasi.
 2. Siirry varauskalenteriin joko Varaukset-valikosta tai painamalla varauskalenterin kuvaa
 3. Valitse tilaprofiili, mihin haluat tehdä varauksen.. Esim. vuokrattavat kokoustilat, jäähalli, liikuntatilat, jne.
 4. Valittuasi tilaprofiilin sinulle näytetään kaikki tilaprofiiliin liitetyt tilat. (Jos listaus ei näy, paina rakennuksen kuvaa.) Voit valita joko kaikki tilat tai yksittäisen/yksittäisiä tiloja listalta. Paina ’päivitä kalenteri’.
 5. Päivämäärät pääset valitsemaan kalenteri-kuvakkeen takaa aukeavalta välilehdeltä. Kalenterista pystyt valitsemaan yksittäisiä päivä tai valitsemaan näytettäväksi tilan koko viikon kalenterin kalenterin alapuolella olevien valintaruutujen avulla.
 6. Valittuasi haluamasi tilan ja ajankohdan, paina päivitä kalenteri ja näet jo tehdyt varaukset.
 7. Tehdäksesi varauksen, paina hiirellä kerran haluamaasi ajankohtaan. Klikkaamalla kerran, varauslomake aukeaa.
 8. Täytä varauslomakkeelle kaikki tähdellä merkityt tiedot. Jos varaat esim. kokoustiloja sinun tulee lisätä lisätiedot-välilehdelle tieto miten ulko-ovien tulisi olla auki. Jos kyseessä on toistuva varaus, muista ilmoittaa kuinka usein varaus toistuu ja milloin toistuva varaus päättyy. Paina ’Luo hakemus’ sivun alareunasta.
 9. Näet vielä tekemäsi varaushakemuksen tiedot, paina ok.
 10. Varaushakemuksesi hyväksytään tai hylätään muutaman työpäivän kuluessa. Saat tästä vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Omien varausten selaaminen / peruminen

Pääset näkemään omat varauksesi kirjautumalla Timmiin ja valitsemalla ’Oma asiointi’ Varaukset-valikosta.

 • Voit hakea varauksia tietyltä aikaväliltä tai tietystä hakemuksesta.
 • Oletusvalinnalla näet oma asioinnissa odottavat varaushakemukset ja varaukset.
 • Toimintojen avulla voit muokata tai poistaa odottavan varaushakemuksen tai poistaa jo hyväksytyn varauksen, jos varaukseen on riittävästi aikaa. Jos haluat peruuttaa varauksen lyhyellä varoitusajalla, eikä se ole enää mahdollista Timmissä, ole yhteyksissä tilan Timmi-pääkäyttäjään. Eri tiloissa on eri peruutusehdot.