Venepaikkojen varaaminen

Venepaikat ovat varattavissa tänä keväänä Timmi – varausjärjestelmän kautta.

 • Tässä vaiheessa järjestelmään rekisteröityminen on avattu niin uusille kuin vanhoille venepaikan vuokraajille. Jos sinulla on voimassa oleva venepaikkavaraus, myös sinun täytyy rekisteröityä järjestelmään tietoturvasyistä.
 • Kauden 2020 varaukset ovat voimassa toistaiseksi. Eli jo aikaisemmin varattuja venepaikkoja ei anneta uusien käyttäjien varattaviksi! Jatkossa vapaana oleville venepaikoille voi varata paikan, sekä maksaa paikkavarauksen järjestelmän kautta.
 • Kun olet rekisteröitynyt käyttäjä, ja olemme varanneet käytössäsi olleen venepaikan käyttäjätunnuksellesi, saat varausvahvistuksen
 • Venepaikkamaksun voi käydä suorittamassa Timmin kautta, kun olet saanut varausvahvistuksen.

Rekisteröityminen Timmiin

  1. Valitse Kalajoen venepaikat
  2. Paina kohtaa ”Rekisteröidy”
  3. Paina kohtaa ”Asioin yksityishenkilönä”
  4. Syötä yhteystiedot järjestelmän vaatimusten mukaisesti. Tutustu ja hyväksy käyttöehdot, järjestyssäännöt sekä tietosuojaseloste. Tallenna.

Veneen tietojen lisääminen

Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu vielä järjestelmään ja käy lisäämässä veneesi tiedot.

 1.  Valitse ylävalikosta ”Omat tiedot” kohta ”Omat tiedot”
 2. Avaa ”Omat veneet” -välilehti
 3. Syötä veneen nimi, tyyppi, leveys, pituus ja syväys. Nämä tiedot ovat tärkeitä syöttää, jotta järjestelmä antaa liittää paikan käyttäjätunnuksillesi.

Tämän jälkeen voimmevarata venepaikkasi käyttäjätunnuksillesi. Kun se on tehty, saat sähköpostiisi tiedon varausvahvistuksen, jossa tieto, että varauksen voi nyt käydä maksamassa. Alkuvaiheessa palvelussa on ruuhkaa, varausvahvistus ei välttämättä saavu saman päivän aikana. Pyrimme lähettämään varausvahvistuksen kaikille rekisteröityneille toukokuun aikana.

Venepaikan maksaminen

Maksaminen tapahtuu seuraavasti:

 1. Kirjaudu Timmi Venepaikkajärjestelmään
 2. Valitse ylävalikosta ”Omat tiedot” kohta ”Omat venepaikat”
 3. Näet varatun paikan tiedot ja vihreän ”Maksa”-painikkeen. Paina tästä ja järjestelmä ohjautuu verkkomaksamiseen.
 4. Verkkomaksaminen toimii pankkien verkkopankkitunnuksin tai Visa- ja Mastercard-korteilla.
 5. Maksutapahtuman jälkeen muistathan vielä palata palveluntarjoajan sivuille linkistä ”Palaa palveluntarjoajan sivulle” tai odottamalla, että järjestelmä palautuu Timmi-järjestelmään automaattisesti. Tämä on erityisen tärkeä vaihe, jotta maskusi tieto rekisteröityy Timmi-järjestelmään oikein.
 6. Maksutapahtumasta saat automaattisesti maksuvahvistuksen sähköpostiisi.

Tällä hetkellä venepaikan varaustoiminto ei ole asiakkaan käytettävissä. Käyttöönoottovaiheessa päällekkäisyyksien välttämiseksi venepaikkavaraukset liitetään reksiteröityneiden käyttäjätunnuksille Teknisen palvelun toimesta.

Tarvitsetko apua Timmin käytössä?

Jos koet haasteita ohjelmaan rekisteröitymisessä, veneen tietojen syöttämisessä tai venepaikan maksamisessa, olethan yhteydessä, niin autamme eteenpäin.

Asioiminen mobiililaitteella

Veneen tietojen syöttäminen ja maksu-ominaisuus eivät ole käytettävissä mobiilipalvelussa.

Osa mobiililaitteiden Chrome-selaimista kuitenkin tukee palvelua, kun valitset selaimen ylävalikosta (kolme pistettä) ”Tietokonesivusto” ja kirjaudut tämän jälkeen Timmi varausjärjestelmään normaalisti.