Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kalajoki.fi ja sen kieliversioita. Se on laadittu 22.06.2020 ja päivitetty 29.09.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse ja lisäksi arvioinnissa on käytetty apuna teknisiä työkaluja.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia. Kalajoen kaupungin www-sivut vastaa suurilta osin (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA).

Ei saavutettava sisältö

Kalajoen kaupungin nettisivujen etusivun rakenteessa on korjattavaa, sitä ei ole ryhmitelty loogisesti. Sivustosta on tunnistettu myös muita osa-alueita, jotka eivät vastaa saavutettavuusvaatimuksia. Nettisivustolla on jonkin verran korjattavia linkkejä ja liitetiedostoja (.pdf ja .doc), jotka eivät ole saavutettavia.  Puutteita korjataan mahdollisimman nopeasti.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Palautetta voi antaa verkkolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään. Heidän sivuille pääset tästä linkistä.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000