Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.kodiksikalajoki.fi ja on laadittu / päivitetty 14.09.2020. Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse ja lisäksi arvioinnissa on käytetty apuna teknisiä työkaluja.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Kodiksi Kalajoki www-sivut vastaa suurilta osin (Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen vaatimusten tasoja A ja AA).

Ei saavutettava sisältö

Osa kodiksi Kalajoki nettisivujen tekstistä on vaatimustasoa heikommalla kontrastilla. Lisäsksi sivustolla on jonkin verran korjattavia linkkejä ja liitetiedostoja (.pdf), jotka eivät ole saavutettavia.  Puutteita korjataan mahdollisimman nopeasti sekä tulevan nettisivu-uudistuksen yhteydessä.

Saavutettavuuspuutteet

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi.

Palautetta voi antaa verkkolomakkeella.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000