Kalajoen kaupungin tärkeimpiä viestintävälineitä ovat kaupungin verkkosivut sekä sosiaalisen median kanavat. Sähköisten kanavien ylläpito on hajautettu eri palveluille.

Kalajoen kaupungin verkkosivusto www.kalajoki.fi toimii keskeisenä kunnan tiedonvälityskanavana. Verkkopalvelun kautta tarjotaan ajankohtaista ja oikeaa tietoa kuntalaisille, muille sidosryhmille ja kunnasta kiinnostuneille. Tiedonvälityksen lisäksi verkkopalvelu toimii asiointi- ja vuorovaikutuskanavana. Verkkopalvelu on myös osa kunnan maineenhallintaa ja markkinointia, eräänlainen kunnan ”käyntikortti”.

Verkkosivujen ylläpitäjät ja vastuut

Kalajoen kaupungin verkkosivuston sisällöntuotanto ja päivitys on hajautettu. Jokaisella palvelulla on omat vastuuhenkilöt ja sisällöntuottajat. Kukin palvelu vastaa omien sivujensa sisällöstä.

Kalajoen kaupunki ei vastaa mistään verkkosivujensa käytöstä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Kaupunki ei myöskään vastaa ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sivujen sisällöstä, jotka on linkitetty kaupungin sivuille.

Verkkosivujen teknisiä tietoja

Verkkosivut on rakennettu WordPress avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmällä. Sivut ovat responsiiviset eli ne skaalautuvat eri päätelaitteille sopivaksi. Julkaisujärjestelmä tukee yleisimpiä selaimia.

Sosiaalinen media

Kalajoen kaupungin löydät myös eri sosiaalisen median kanavista. Kaupungin sosiaalisen median pääkanavia päivittää pääsääntöisesti myynti- ja asiakkuusvastaava. Joillakin palveluilla on oma sosiaalisen median kanava käytössä. Kukin palvelu vastaa oman kanavansa päivityksestä. Alla on lista kaupungin kaikista some-kanavista. Valitse omasi ja pysy ajan tasalla!

Kalajoen pääkanavat sosiaalisessa mediassa

Kuvake Sosiaalisen median kanavan nimi
Kalajoen palvelut Facebookissa. Kalajoen kaupunki Facebookissa

Sivuilla kerrotaan kaupunkia koskevista uutisista, tapahtumista, päätöksistä ja muista ajankohtaisista asioista. Facebook-sivu on avoin keskustelulle, mutta ylläpitäjällä on oikeus poistaa asiattomat viestit ja mainoksiksi luokiteltavat, kaupungin toimintaan liittymättömät kaupalliset ilmoitukset.
Facebook-sivun kautta voi ylläpitäjille lähettää viestejä, mutta sivun kautta ei voi asioida virallisesti Kalajoen kaupungin kanssa. Turvallisuussyistä johtuen henkilötietoja tai muuta arkaluonteista tietoa ei sivuilla kannata jakaa. Tykkää ja osallistu keskusteluun!

Linkedin logo 30 x 30 px Kalajoen kaupunki LinkedInissä

LinkedIn on ammattillisiin verkostoitumiseen tarkoitettu sosiaalisen median kanava. Kalajoen kaupungin LinkedIn-sivuilla tiedotetaan lähinnä kaupungin avoimista työpaikoista sekä yritysten uutisista ja kehityshankkeista.

Kalajoen kaupunki löytyy myös Instagrammista. Kalajoen kaupunki Instagrammissa
Kalajoen kaupungilla on oma Youtube kanava. Kalajoen kaupunki Youtubessa

Kalajoen kaupungin Youtube-kanavaan on keskitetty kaikki kaupungin tuottamat videot.

Twitter logo 40x40 Kalajoen kaupunki Twitterissä

Kalajoen palvelut sosiaalisessa mediassa

Kuvake Sosiaalisen median kanavan nimi
Kalajoen palvelut Facebookissa. Kalajoen kirjasto Facebookissa
Kalajoen palvelut Facebookissa. Kalajoen maaseutupalvelut Facebookissa
Kalajoen palvelut Facebookissa. Virta-sali Facebookissa
Kalajoen kaupunki löytyy myös Instagrammista. Kalajoki lukio Instagram
Twitter logo 40x40 Kalajoen lukio Twitter
Kalajoen kaupungilla on oma Youtube kanava. Kalajoen lukio