Kesätyöharjoittelupaikkojen haku on alkanut

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

KESÄTYÖHARJOITTELUPAIKKOJA 15 - 17-vuotiaille nuorille.

Kesätyöharjoittelu sijoittuu koulujen kesäloman ajalle 7.6. – 6.8.2021. Nuoren tulee olla täyttänyt 15 vuotta ennen työn aloittamista.

Työharjoittelupaikat sijoittuvat sosiaali-, terveys-, nuoriso- kulttuuri-, urheilu- ja varhaiskasvatuspalveluihin. Kesätyöharjoittelupaikkoja on esim. päiväkodeissa, erilaisissa asumispalveluissa, terveyskeskuksessa ja monitoimikeskuksissa avustavissa tehtävissä.

Työharjoitteluaika on 2-3 viikkoa työtehtävästä ja kiinnostuksestasi riippuen ja palkka 160 euroa/viikko ja 6h/pv. Kesätyötehtäviin valitaan ensisijaisesti nuoria, joille kaupunki ei ole aikaisemmin tarjonnut kesätöitä.

Kesätyön tarkoituksena on tutustuttaa nuoria työelämään ja eri ammatteihin, tarjota kokemusta palkkatyöstä, auttaa ammatinvalinnassa ja myöhemmin varsinaiseen työelämään siirtymisessä.
Valinnan kesätyöpaikkoihin tekevät yksiköiden esimiehet. Valinnasta ilmoitetaan hakijoille toukokuun loppuun mennessä kuntarekryn kautta sähköpostitse.

Hakeminen

Kesätyöharjoittelupaikkoja haetaan osoitteessa kuntarekry.fi. Voit kertoa avoimessa hakemuksessa esim. aikaisemmista kesätyöpaikoistasi, kiinnostuksesi kohteista ja toiveistasi kesätyöharjoittelupaikasta.

Hakemukset tulee jättää 15.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja sähköpostilla antaa toimistosihteeri Satu Nikupaavo satu.nikupaavo@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.