Kesätyöpaikkoja viheralueiden kunnossapidossa

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin teknisissä palveluissa on haettavana

10 kesätyöpaikkaa kuntatekniikan viheralueiden kunnossapitoon

JÄÄHALLI JA ULKOLIIKUNTA-ALUEET, 1 KESÄTYÖPAIKKA

Haemme yhtä (1) ulkoilualueiden hoitajaa osaksi tiimiämme.

Ulkoilualueiden hoitajana toimit muiden työntekijöiden kanssa jäähallin, sekä Kalajoen kaupungin ulkoliikunta alueiden kunnossapidon töissä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti edellä mainittujen alueiden hoitotyöt, kuten pelikenttien kunnostus, nurmikon leikkuu ja siimaleikkurilla viimeistely.
Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Vähimmäisvaatimus on traktorikortti.

Aloitus 1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Työt päättyvät 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat liikuntapaikkamestari Kari Jaatinen, kari.jaatinen@kalajoki.fi, p. 044 4691 476 ja kunnossapitotyönjohtaja Jenna Ylikauppila, jenna.ylikauppila@kalajoki.fi, p. 040 6739 789

PUISTOT, 8 KESÄTYÖPAIKKAA

Haemme yhtä (1) tiiminvetäjää ja kahta (2) puutarhuria/ulkoalueiden työntekijää, sekä viittä (5) nurmikonleikkaajaa työtehtäviin Kalajoen kaupungin puisto- ja viheralueille.

Tiiminvetäjänä toimit puutarhurin kanssa yhteistyössä, sekä osallistut viher- ja puistoalueilla tapahtuviin kunnossapidon töihin. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset viheralueiden hoitotyöt kuten istutustyöt, puhtaanapito, kitkentä sekä siimaleikkurilla viimeistely. Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme sinut tiiminvetäjän työtehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Kaupungin viheralueet sijoittuvat laajalle alueelle, joten työssä tarvitset B – ajokortin.

Aloitus 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työt päättyvät 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Puutarhurina/ulkoalueiden työntekijänä toimit osana tiimiä Kalajoen kaupungin viher- ja puistoalueilla. Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset viheralueiden hoitotyöt kuten istutustyöt, puhtaanapito, kitkentä, nurmikon leikkaaminen sekä siimaleikkurilla viimeistely. Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme työtehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Kaupungin viheralueet sijoittuvat laajalle alueelle, vähimmäisvaatimus on traktorikortti.

Aloitus 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työt päättyvät 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Nurmikonleikkaajana toimit osana tiimiä Kalajoen kaupungin viher- ja puistoalueilla. Työtehtäviisi kuuluu viheralueiden hoitotyöt kuten nurmikon leikkaaminen sekä siimaleikkurilla viimeistely. Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme työtehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Kaupungin viheralueet sijoittuvat
laajalle alueelle, vähimmäisvaatimus on traktorikortti.

Aloitus 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työt päättyvät 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

HIEKKASÄRKKIEN ALUEET, 1 KESÄTYÖPAIKKA

Haemme yhtä (1) tiiminvetäjää kunnossapidon työtehtäviin Hiekkasärkkien ranta- ja reitistöalueille, sekä yleisille katu- ja viheralueille.

Tiiminvetäjän toimit osana puistotiimiä. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti viheralueiden hoitotyöt kuten puhtaanapito, kitkentä sekä siimaleikkurilla viimeistely. Työsi on pääosin yksilötyötä, mutta olet myös osa muuta puistotiimiä, ja tarvittaessa työtehtäväsi voivat sijoittua myös Kalajoen kaupungin muille viheralueille. Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Hiekkasärkkien kunnossapito sijoittuu laajalle alueelle, vähimmäisvaatimus on traktorikortti.

Aloitus 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan. Työt päättyvät 30.9.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin hakeminen ja lisätiedot

Työt ovat kokoaikatyötä. Noudatamme määräaikaisissa työsuhteissa 1 kuukauden koeaikaa. Palkka TS:n mukainen.

Hakemukset tulee jättää www.kuntarekry.fi 14.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa Kunnossapitotyönjohtaja Jenna Ylikauppila, jenna.ylikauppila@kalajoki.fi, p. 040 6739 789

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.