Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asunnoille uusi toimitusjohtaja

Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asuntojen toimitusjohtaja Marjaana Haapakoski

Uusi toimitusjohtaja on aloittanut tehtävässään 2.5.2022.

Marjaana Haapakoski (kuvassa) on aloittanut Kalajoen kaupunkikonserniin kuuluvan Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asuntojen toimitusjohtajana 2.5.2022. Haapakoski siirtyi tehtävään Haapavedeltä, jossa hän on työskennellyt Haapaveden Teollisuuskiinteistöt Oy:n ja Koy Haapa-asuntojen toimitusjohtajan tehtävissä.

Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asuntojen toimitusjohtajan tehtävää on hoidettu viimeisten vuosien ajan osa-aikaisin resurssein. Uuden toimitusjohtajan rekrytoiminen vahvistaa yhtiön toimintaa ja mahdollistaa myös asuntokannan ja asumisen kehittämiseen tähtäävät toimenpiteet. Kalajoen heikko vuokra-asuntotilanne vaikuttaa tällä hetkellä selkeästi kaupungin väestökehitykseen.

Kiinteistö Oy Kalajoen Vuokra-asunnot omistaa ja hallinnoi yhteensä 288 asuntoa Kalajoen keskustassa, Himangalla ja Rautiossa. Asuntojen käyttöaste on ollut alkuvuoden ajan n. 93 %, mistä johtuen vapaana olevien asuntojen määrä on ollut rajallinen. Yhtiön toimitilat ja asiakaspalvelu sijaitsevat Kalajoen kaupungintalolla. Tiedot yhtiön omistamista kiinteistöistä sekä vapaana olevista vuokra-asunnoista löytyvät osoitteesta www.kvas.fi