1. Kilpailun järjestää Kalajoen kaupunki

2. Osallistumisoikeus on kaikilla 13-20-vuotiailla, Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Alaikäisellä osallistujalla tulee olla vanhemman lupa kilpailuun osallistumiseen

4. Kilpailuun voi osallistua jakamalla omalla julkisella Instagram-tilillä lyhyen videon, jossa näytät, mitä Kalajoki saa sinut tekemään koulussa, kavereiden kanssa tai ihan itseksesi hashtagillä #KalajokiFiilis sekä tägäämällä Kalajoen kaupungin Instagram-tilin @kalajoki

5. Kilpailuun voi osallistua 23.11.2022-10.1.2023 välisen ajan. Voittajat valitaan 12.1.2023.

6. Kolme parasta videota palkitaan 500 € rahapalkinnolla. Palkinto toimitetaan vain Suomen sisällä.

7. Voittajien valinta suoritetaan kilpailun päätyttyä. Valinta suoritetaan kilpailun järjestäjän toimesta. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Kalajoen kaupungin virallisen Instagram-tilin kautta. Mikäli Järjestäjä ei tavoita voittajaa tai voittaja ei toimita yhteystietojaan 1 viikon sisällä Järjestäjän yhteydenotosta, valitaan uusi voittaja.

8. Voittajia haastatellaan omalla nimellään Kalajoen kaupungin markkinointiviestinnässä käytettäviin artikkeleihin. Artikkelit julkaistaan kaupungin verkkosivuilla, Kodiksi Kalajoki -sivulla ja kaupungin sosiaalisen median kanavissa.

9. Palkinnon vastaanottajan tulee huomioida, että raha- ja tavarapalkinnon arvo on yli 100 euroa, ja näin ollen palkinto on verotettavaa tuloa.

10. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

11. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden poistaa sääntöjen vastaisen osallistumisen ilman erillistä selitystä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

12. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden tulkinnasta mahdollisesti antamia päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Tällaisista muutoksista tiedotetaan kilpailun yhteydessä.