Kirjanpitäjälle töitä tarjolla – hakuaikaa jatkettu 14.5.21 saakka

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Kalajoen kaupunki etsii KIRJANPITÄJÄÄ

kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen kaupunkikonsernin tilitoimistopalveluihin.

Työskentelet osana kaupunkikonsernin kirjanpitotiimiä, joka vastaa emokaupungin ja tytäryhtiöiden ja muiden sisäisten sidosryhmien taloushallintopalveluista.

Edellytämme vähintään laskentatoimen merkonomin koulutusta. Eduksi katsotaan erityisesti työkokemus kirjanpidosta tai muista taloushallinnon tehtävistä. Arvostamme tilinpäätöstaitoa sekä kirjanpitojärjestelmien tuntemista. Katsomme eduksi myös palkkahallinnon osaamisen.

Tarjoamme monipuolisia taloushallinnon tehtäviä, tiimin asiantuntijatuen sekä mahdollisuuden kehittyä kaupungin kirjanpidon eri osa-alueissa sekä konsernitilinpäätöksen laadinnassa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kk koeaikaa.

Työn aloitus mahdollisimman pian.

Lisätiedot ja hakeminen

Haku tapahtuu Kuntarekryn sähköisen palvelun kautta, www.kuntarekry.fi. Hakuaikaa jatkettu 14.5.2021 klo 15.00. Tehtävää aiemin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätiedot talousjohtaja Pirjo Männistö, pirjo.mannisto@kalajoki.fi, puh. 044 4691 378

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.