Kodiksi Kalajoki tapahtuma sunnuntaina 19.5. klo 11-15

Kodiksi Kalajoki? Etsinnässä tontti, loma-asunto tai pysyvä koti? Tule juttelemaan muuttamisesta, hakemaan tonttikartta vapaista tonteista, kysymään miten loma-asunnon voi muuttaa pysyväksi asunnoksi ja käymään asuntonäytöissä ympäri Kalajokea.

Meillä on hienoja tontteja sekä Kalajoen keskustassa, Hiekkasärkillä tai Himangalla ja monet meren läheisyydessä – sekä valmiita asuntoja mikäli rakentaminen ei ole sinun juttusi. Harrastaa voi melkein mitä vain parkourista patikointiin, kulttuurista kuntosaliin. Täältä sinun ei tarvitse lähteä merta edemmäs lomalle kun on oma ranta ja reilusti palvelujakin lähellä. Meillä viihtyvät niin vauvat kuin vaarit ja kaikenikäiset siltä välillä. Me pidämme kaikista hyvää huolta, sekin on pikkukaupungin etu.

Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki ja lähde elämänmittaiselle viiden tähden lomalle!

Nyt kolmatta kertaa järjestettävä asumisen tapahtumapäivä Kodiksi Kalajoki esittelee asumiseen ja muuttamiseen liittyviä palveluja, myytäviä ja vuokrattavia asuntoja ja tontteja sekä tietoa Kalajoesta asuinpaikkana. Eri puolella Kalajokea on esittelyssä viikonlopun aikana runsaasti asuntoja usean kiinteistövälittäjien ja yrityksen toimesta sekä Hiekkasärkillä, että keskustan alueella. Lisätietoa näytöistä, tonteista, harrastuksista ja muuttamisesta löydät osoitteesta www.kodiksikalajoki.fi

Kalajoen kaupunki esittelee kaupungin tonttitarjontaa teltalla Hiekkasärkillä ABC:n liikenneympyrän läheisellä Jukupolun parkkialueelle, sunnuntaina 19.5. klo 11-15.

Kaupungin teltalla paikalla henkilökuntaa, jolta voit tulla kyselemään muuttamiseen liittyvistä asioista, hakea tonttikartan vapaista tonteista sekä saada tietoa siitä miten loma-asunnon voi muuttaa pysyväksi kodiksi.

Tervetuloa juttelemaan asumisesta ja muuttamisesta Kalajoelle!

Kaikille teltalla asioineille tarjoamme pullakahvit.

 

Lisätietoja
Anne Tullila
myynti- ja asiakkuusvastaava
Kalajoen kaupunki
puh 044 4691 203