Liikuntapaikat

Kalajoen kaupunki varmistaa turvallisuuden sisätilojen ja alueellisesti rajattujen ulkotilojen osalta rajaamalla asiakasmääriä sekä ohjeistamalla turvaetäisyyksistä sekä tartuntoja ehkäisevästä hygieniasta. Liikuntapaikoille saa tulla ainoastaan täysin terveenä.

Urheilu- ja jalkapallokenttä ovat laajoja alueita, joille voidaan muodostaa erillisiä toiminta-alueita (liikuntapaikkoja). Jalkapallokentällä on kaksi erillistä kenttäpuoliskoa, jolla kummallakin voi toimia erillinen ryhmä.

Urheilukentällä on mahdollista toimia kolmessa erillisessä ryhmässä. Yksi nurmialueella, toinen juoksuradalla ja kolmas urheilukentän heitto- tai hyppylajien päädyissä.

Kaikessa harjoiteltaessa pyritään välttämään tilanteita, joissa henkilöt joutuvat lähikontaktiin. Henkilöiden väliset etäisyydet säilyvät vähintään kahdessa (2) metrissä koko liikuntapaikalla olon ajan.

50 hengen kokoontumisrajoitusta sovelletaan julkisten kokoontumisten lisäksi (suositukseen perustuvana toimintaohjeena) myös yksityisen ja kolmannen sektorin järjestämissä tilaisuuksissa sekä harraste-, liikunta- ja urheilutapahtumissa. Suurten, yli 500 hengen yleisötilaisuuksien järjestäminen kielletään hallituksen linjauksen mukaisesti 31.7.2020 asti.

Kirjasto

Lue kirjaston tiedote tästä.

Virta -Sali

Kalajoki Akatemia ei järjestä Virta -salissa toimintaa 1.6. – 31.7.2020.

Ventelä -yhteisöjen talo

Ventelän talolla ryhmät eivät kokoonnu 1.6. – 31.7.2020.

Kalajoki Akatemian kesätoiminta lapsille ja nuorille

Kalajoki Akatemian kesän 2020 toimintaesite

Nuorten Kalajoki-chat Discordissa

Nuoriso-ohjaajat Discordissa nuorten kalajoki- chatissa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 15-17

Discord on ilmainen sovellus ja se toimii kännykällä, tabletilla, selaimella ja tietokoneella. Liittymiseen tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Linkki meidän Discord-kanavalle on https://discord.gg/mMmr2Ke.