Koulunkäynninohjaaja määräaikaiseen toimeen

Kalajoen kaupungin opetuspalveluihin haetaan koulunkäynninohjaajaa Raumankarin yhtenäiskoululle

Kalajoen kaupungin opetuspalveluihin haetaan

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAA määräaikaiseen toimeen ajalle 9.3 – 30.5.2020

Raumankarin yhtenäiskoululle.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto. Työ on osa-aikatyötä, n. 30h/vko. Koulunkäynninohjaajan työtehtäviin kuuluu myös ap/ip -toiminnan ohjausta sekä tehostetun tuen oppilaiden ohjaajan tehtäviä.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja. Lukiosta alkanutta kansainvälisen toiminnan vahvaa painotusta ollaan parhaillaan tuomassa myös perusopetukseen.

Olemme edelläkävijöitä myös sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun ja lukion oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja pääosin sähköiset oppimateriaalit. Digitaalisuus on keskeinen ja jatkuvasti kehittyvä osa yhtenäisen perusopetuksen toimintaympäristöä.

Liikkuva koulu -toiminta on oleellinen osa koulujemme toimintakulttuuria.

Eduksi katsotaan positiivinen, vastuullinen ja joustava asenne sekä ihmisläheinen työote ja yhteistyökyky.

Haku päättyy 26.2.2020 klo 15.00 mennessä

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 505/2002 mukainen rikosrekisteriote ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä noudatetaan 1 kk koeaikaa. Palkkaus KVTes:n mukaan.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen ei tarvitse liittää pätevyyden osoittavia todistuksia, ne katsotaan alkuperäisinä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antaa Raumankarin yhtenäiskoulun rehtori Anna-Maria Palo, anna-maria.palo@kalajoki.fi, puh. 044 4691 873.