Koulunkäynninohjaajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN määräaikainen tehtävä ajalle 28.9.2020 - 5.6.2021

Alkusijoituspaikkana Raumankarin koulu.

Koulunkäynninohjaaja työskentelee ensisijaisesti vaativan erityisen tuen pienryhmän oppilaiden parissa. Tehtävä on osa-aikainen, 30 h/vko. Tehtävä täytetään, mikäli Kalajoen kaupunginhallitus myöntää sille täyttöluvan kokouksessaan 5.10.2020. Ajalle 28.9. – 4.10. tehtävä voidaan jo täyttää väliaikaisesti lyhyellä sopimuksella.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta.

Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa sekä monipuolisten kommunikaatiotaitojen hallintaa. Lähihoitajan tai koulunkäynninohjaajan tutkinto on hyödyksi työssä, joka sisältää perushoitoa.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 on aloittanut uusi Merenojan yhtenäiskoulu ja samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on juuri aloitettu ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2022. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Pätevyysvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävässä on neljän (4) kuukauden koeaika.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 24.9.2020 klo 16.00

Lisätietoja antaa Raumankarin yhtenäiskoulun rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.