Koulunkäynninohjaajan sijaisuus

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

KOULUNKÄYNNINOHJAAJAN sijaisuus ajalle 30.8. - 3.12.2021.

Tehtävänkuvaus

Tehtävä sijoittuu Raumankarin yhtenäiskoulun vaativan erityisen tuen luokkaan. Tehtävä on kokoaikainen, mutta myös osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet hakijat otetaan huomioon. Sijaisuuden jatkuminen keväällä 2022 on todennäköistä.

Tehtävässä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyö- ja organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä työskennellä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Työ vaatii jatkuvaa läsnäoloa ja sitoutuneisuutta. Odotamme sinulta myös halua ohjata oppilaita heidän erilaisissa oppimisen haasteissa sekä monipuolisten kommunikaatiotaitojen hallintaa.

Kalajoen kouluverkosto

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 aloitti Merenojan yhtenäiskoulu Kalajoen keskustassa. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu.  Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uuden monitoimitalon rakennustyöt ovat alkamassa ja koulu siirtyy sinne seuraavien vuosien aikana. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Tehtävään hakeminen ja lisätiedot

Pätevyysvaatimuksena on joko koulunkäynninohjaajan tutkinto tai vastaava soveltuva koulutus.

Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka KVTES:n mukaan. Tehtävissä on neljän (1) kuukauden koeaika.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 22.8.2021 klo 16.00.

Lisätietoja antaa Raumankarin rehtori Anna-Maria Palo 044 4691 873.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.