Kunnaneläinlääkärin virka

hiekalle piirretty kartta Suomesta Kalajoki merkitty pienellä leikkilaivalla

Haemme Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen pohjoisosaan Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien muodostamalle toimialueelle
KUNNANELÄINLÄÄKÄRIÄ 1 vakituiseen virkaan ja 1 määräaikaista sijaista, satunnaiseksi tai säännöllisemmäksi päivystäjäksi tai kesätyöhön.

HAKUAIKAA JATKETTU 30.9.2022 klo 15.00 SAAKKA.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun eläinlääkärin pätevyys tai praktiikkaoikeudet hankkinut eläinlääketieteen opiskelija.

Tarjoamme nykyaikaiset ja ammattitaitoiset työvälineet sekä työyhteisön tuen tehtävässä onnistumiseen. Suureläinten hoitoon on kattava valikoima tarvikkeita, esimerkiksi mukana pidettävä ultraäänilaite, synnytysapuvälineet, fetotomi, hammasraspeja sekä mahdollisuus verinäytteiden tutkimiseen. Pieneläinvastaanotolla Raahessa on käytössä röntgen, ultraääni, laboratorio, inhalaatioanestesia ja muu tarvittava välineistö sekä apuna klinikkaeläinhoitaja.

Siikajoen kylällä sijaitsee meidän toinen kunnaneläinlääkärin vastaanotto, jonka yhteydessä on mahdollisuus myös yöpymiseen saunallisessa ja kalustetussa asunnossa. Työaika voidaan sopia myös osa-aikaiseksi toivomuksen mukaan ja molemmat vastaanotot ovat kunnaneläinlääkäreiden yhteiskäytössä.

Siikajoen, Raahen ja Pyhäjoen kuntien alueen päivystys hoidetaan yhtenä päivystysalueena. Päivystykset ovat vaihtelevia, tarvittaessa viikonloppuja voidaan myös jakaa. Päivystyksiä voi tehdä enemmänkin. Päivystyksistä saa korotetun korvauksen.

Kunnaneläinlääkärin työ pohjoisessa Suomessa on palkitsevaa ja asiakkaat ja potilaat mukavia. Siikajoki-Raahe-Pyhäjoki -alueelle on hyvät kulkuyhteydet, myös Oulusta käsin työssä käynti on mahdollista. Alueellamme on paljon nautatiloja ja pieneläimiä sekä myös hevosia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Vakituisessa virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, sijaisuuden koeaika määräytyy sijaisuuden pituuden mukaan. Vakituiseen virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2750e/kk + uusille rekrytoitaville työntekijöille pohjoiselle alueelle maksetaan rekrytointilisä 250e/kk. Lisäksi maksetaan bonusta 3000,00 euroa sitoutumisesta ensimmäisen työskentelyvuoden jälkeen ja toisen työskentelyvuoden jälkeen maksetaan 3000,00 euroa.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 30.9.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti www.kuntarekry.fi :n kautta.

Työntekijöitä tarvitaan, suuntaa Pohjois-Pohjanmaalle!

Virka on avoinna kahdelle eläinlääkärille, myös kesälomasijaisia tarvitaan.

Ota yhteyttä ja kerro, millainen aikataulu sinulle sopisi.

Lisätietoja antavat

8.8.-4.9.2022
Anu Räsänen, terveystarkastaja
puh. 044 4691 468
anu.rasanen@kalajoki.fi

5.-30.9.2022
Pirjo Prokkola, va. ympäristöterveydenhuollon johtaja,
puh 044 4691 274
pirjo.prokkola@kalajoki.fi 

eläinlääkäri Jarmo Hämäläinen
puh 044 4394 756
jarmo.hamalainen@kalajoki.fi