Kutsu hankintainfoon 18.2.2021

Yrityspalvelut Kalajoki

Mitä tavara- ja palveluhankintoja Kalajoen kaupungilla ja sen tytäryhtiöllä on suunnitteilla vuodelle 2021? Miten voit osallistua kaupungin hankintakilpailuihin? Mistä saat apua tarjouksen jättämiseen?

Tervetuloa mukaan Kalajoella toimiville yrittäjille suunnattuun hankintainfoon

 

Kalajoen kaupungin palvelu- ja tavarahankinnat 2021

 

Tule mukaan kuulemaan Kalajoen kaupungin vuoden 2021 aikana suunnitteilla olevista investoinneista, tavara- ja palveluhankinnoista. Suunnitelluista hankinnoista ovat paikalla kertomassa kaupungin eri palvelujen edustajat. Tilaisuudessa on mahdollisuus vuoropuheluun kaupungin hankinnoista, hankintaperiaatteista ja yrittäjiä askarruttavista asioista hankintoihin liittyen.

Hankintainfo järjestetään torstaina 18.2.2021 klo 13-14 etäpalaverina Teamsin kautta. Linkki Teamsiin lähetetään ilmoittautuneille.

Hankintainfosta tehdään tallenne. Infoon ilmoittautuneet saavat tilaisuuden jälkeen linkin, jolla hankintainfon voi katsoa myös jälkikäteen.

Mikäli sinulla on etukäteen kysymyksiä jo toteutetuista tai suunnitteilla olevista hankinnoista tai hankintakäytännöistä, voit lähettää kysymyksesi etukäteen 17.2 mennessä osoitteeseen minna.kontro@kalajoki.fi 

 

Ilmoittautumiset 17.2.2021 mennessä osoitteeseen minna.kontro@kalajoki.fi

 

Tervetuloa mukaan!

 

Kalajoen kaupunki