Kysely Kalajoen kulttuuritoiminnasta on nyt avoinna!

Taaperoikäinen lapsi Havulan kartanon pihapiirissä, kaivon pumpun vieressä

Kulttuuri- ja nuoriso-ohjelma 2023-2027 kokoaa Kalajoki Akatemian kulttuuri – ja nuorisotoiminnan suuntaviivat ja tavoitteet seuraavan viiden vuoden suunnitelmakauden pohjaksi. Ohjelmaa on valmisteltu sekä henkilökunnan että kuntalaisten kanssa tapaamisissa, teemallisissa kohtaamisissa ja vaikuttajaryhmissä. Laajempi kuntalaisten vaikuttamismahdollisuus kulttuuriohjelmaan toteutetaan sähköisen kyselyn avulla.

Tällä nyt avattavalla kyselyllä avataan kuntalaisille mahdollisuus vaikuttaa ohjelman kokonaisuuteen. Haastamme kaiken ikäiset kuntalaiset pohtimaan millainen kulttuuritoiminta koetaan tärkeäksi ja onko jokin sellainen palvelu mikä ei tunnu lainkaan kiinnostavalta. Kyselyssä pyydetään pohtimaan myös kuinka tällä hetkellä kulttuuri näkyy asukkaiden toiminnassa ja arjessa ja onko toiminnalla merkitystä asukkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kyselyn lopussa annetaan myös mahdollisuus ilmoittautua mukaan palveluiden vapaaehtoiseen kehittäjäryhmään.  Kysely on avoinna 19.10.2022 saakka.

Sähköisesn kyselyyn pääset tästä: www.kalajoki.fi/kulttuurikysely.