Laboratorionhoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 23.2.2021 klo 15.00 mennessä

LABORATORIOHOITAJAN sijaisuus ajalle 1.3.-31.12.2021.

Päätoimipiste on Kalajoen terveyskeskuksen laboratorio, tarvittaessa työnkuvaan kuuluu myös työskentely Himangan ja Merijärven toimipisteissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti.

Laboratoriohoitajan tehtäväkuvaan kuuluu asiakaspalvelu sekä näytteenotto- ja analyysitehtävät. Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta analyysi-, asiakaspalvelu- ja näytteenottotyöstä. Lisäksi arvostamme asiakas- ja palvelulähtöistä työotetta, hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa sekä joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtävässä on 4kk koeaika. Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa.

Hakeminen ja lisätiedot

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 23.2.2021 klo 15:00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Anu Niemi-Himanka, anu.niemi-himanka@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.