Kaksi vakituista lähihoitajan toimea avoinna

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

2 LÄHIHOITAJAN vakinaista toimea

Alkusijoituspaikka on Kalajoen terveyskeskuksen vuodeosastolla.

Osasto on jaettu akuutti- ja kotiutusosastoon, ja potilaspaikkoja on 40. Osastolla hoidetaan muun muassa infektiopotilaita, leikkausten jälkeen jatkohoitoa tarvitsevia potilaita, aivoverenkiertohäiriö-, syöpä-, saatto- ja päihdekatkaisupotilaita.

Työ on kolmivuorotyötä. Työtehtäviin kuuluu potilaan perustarpeisiin vastaaminen; lääkehoitoon osallistuminen osaston lääkehoitosuunnitelman mukaisesti; potilaiden elintoimintojen ja sairauden oireiden seuranta ja voinnin muutoksista raportointi sairaanhoitajalle ja lääkärille; osallistuminen hoitotyö päätöksentekoon ja opiskelijoiden ohjaus. Käytössä on Pegasos-potilastietojärjestelmä.

Lähihoitajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, työyhteisötyötaitoja, joustavuutta ja kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Toimissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Koeaikana on suoritettava organisaatiokohtainen lääkelupa. Kalajoki on savuton työpaikka. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen ja lisätietoja

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 6.4.2021 klo 12.00 mennessä. Haastatteluaika ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Päivi Katajisto puh. 044 4691 519 tai paivi.katajisto@kalajoki.fi ja apulaisosastonhoitaja Laura Koutonen puh. 044 4691 519 tai laura.koutonen@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.