Lähihoitajalle töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

LÄHIHOITAJAN sijaisuus asumispalveluissa ajalle 15.2.2021-27.12.2021

Lähihoitajan alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on Palvelukeskus Maininki/ Kaarnakoti (Himanka). Kaarnakoti on ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen asumisyksikkö.

Lähihoitajan työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan 5 kk koeaikaa. Mahdollisuus myös osa-aikatyöhön tai lyhyempään sijaisuuteen.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 24.1.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivä sovitaan erikseen.

Lisätietoja antaa palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala, puh. 044 4691 827

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.