Lähihoitajille töitä

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

2 LÄHIHOITAJAN toimea kotihoidossa

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana kotihoito Kalajoki (1) ja kotihoito Himanka (1).

HAKUAIKAA JATKETTU 29.6.2021 klo 15.00 SAAKKA. Aiemmin avoinna olleesta 5 lähihoitajan rekrytoinnista on jo täytetty 3 paikkaa (asumispalvelut 2 ja resurssihenkilöstö 1). Tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Työnkuvaus

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Valituilta odotamme myös valmiuksia ja sitoutumista työkiertoon sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Kalajoen kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Olemme koulutusmyönteinen yksikkö. Syksyllä meillä alkaa mm. Kuntouttavan hoitotyön ja Sykettä seniorityöhön -koulutukset henkilöstölle. Lisäksi ensimmäiset lähihoitajat aloittavat sairaanhoitajaopinnot työn ohella uudessa pilotissa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä ja kokoaikatyötä, myös osa-aikainen työ mahdollista. Palkkaus KVTES:n mukaan. Kotihoidon toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 19.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Lisätiedot ja tehtävään hakeminen

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 29.6.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antaa Kalajoen kotihoidon osastonhoitaja Sari Lähdemäki 044 4691 265 ja palvelupäällikkö Merja Gronoff 044 4691 596 kello 8-9.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.