Lähihoitajille töitä ja oppisopimuspaikkoja

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 5 lähihoitajan toistaiseksi voimassa olevaa toimea, 3 lähihoitajan sijaisuutta ja 2 lähihoitajan oppisopimuspaikkaa.

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana

5 LÄHIHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa toimea

Näistä toimista 3 on asumispalveluissa (näistä yksi osa-aikainen 50%) ja 2 kotiin annettavissa palveluissa.

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on Seniorikeskus Mäntyrinne Kalajoella (1), Palvelukeskus Maininki Himangalla (1) ja Palvelukeskus Salmenranta Merijärvellä (0,5) sekä 2 lähihoitajan toimea kotihoidossa.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kotihoidossa lähihoitajat työskentelevät tarpeen mukaan kotihoidon eri tiimeissä. Valituilta edellytämme valmiuksia ja sitoutumista myös työkiertoon sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Kalajoen kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kelpoisuusehtona toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä, myös yövuoroja. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi kotihoidon toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 1.4.2021/1.7.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ja lisätietoja

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 10.3.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivät ovat alustavasti 15.-16.3.2021.

Lisätietoja antavat asumispalveluista: Seniorikeskus Mäntyrinne osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280, Palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827 ja Palvelukeskus Salmenranta osastonhoitaja Anu Järvimäki 044-4691 733 ja kotihoidosta osastonhoitaja Sari Lähdemäki 044-4691 265

3 LÄHIHOITAJAN sijaisuutta

Näistä sijaisuuksista 2 on asumispalveluissa ja 1 resurssihenkilöstöön.

Lähihoitajien sijaisuudet ovat Palvelukeskus Maininki Himangalla (2) 1.4.-30.11.2021 ja 1.4-27.12.2021 ja resurssihenkilöstössä (1) 1.4-18.11.2021. Resurssihenkilöstön lähihoitaja työskentelee kotihoidossa, ikääntyneiden asumispalveluissa ja vuodeosastolla.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona toimiin on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä, myös yövuoroja. Palkkaus KVTES:n mukaan. Lisäksi resurssihenkilöstön sijaisuuden osalta edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 1.4.2021 tai joustavasti sopimuksen mukaan. Sijaisuuksissa noudatetaan koeaikaa, joka määräytyy työsopimuksen pituuden mukaisesti.

Hakemukset ja lisätietoja

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen kuntarekry.fi 10.3.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat asumispalveluista: Resurssihenkilöstön osalta, osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280 ja Palvelukeskus Maininki, osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827

OPPISOPIMUKSELLA LÄHIHOITAJAKSI VANHUSPALVELUIHIN

Kalajoen kaupunki hakee kahta (2) innokasta henkilöä opiskelemaan lähihoitajaksi oppisopimuksella.

Oppisopimusopiskelijat työskentelevät ammattilaisen rinnalla oppijana. Opintojen edetessä opiskelija voi suorittaa itsenäisesti hoitoapulaisen tehtäviä ja myöhemmin toimia lähihoitajan sijaisuuksissa. Aluksi työpanos on 25tuntia/viikko.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä) eli laajuus on yhteensä 180 osaamispistettä. Koulutuksen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen perusteella. Arvioitu kesto on noin kaksi vuotta.

Koulutuksessa osallistutaan oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja opitaan työpaikalla. Osaaminen osoitetaan näyttökokeissa. Oppisopimusopiskelijana saat KVTES:n mukaista harjoittelijan palkkaa työssäoloajalta.

Lähihoitajan tutkinnon voit suorittaa Kalajoen kaupungin eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä. Oppisopimusopiskelijoiden aloituspaikat ovat Palvelukeskus Maininki, Himanka (1) ja kotihoito Kalajoki, Iltarusko (1).

Kalajoen kaupunki haastattelee oppisopimushakijat ja valitsee kaksi koulutettavaa. Oppisopimuspaikan saaminen edellyttää, että opiskelijalla on hyväksytty lähialueen oppilaitokseen lähihoitajakoulutukseen ja oppisopimuspaikan ehdot täyttyvät.

Hakemukset ja lisätietoja

Paikkoja haetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku päättyy 15.3.2021 klo 15.00 mennessä. Haastattelupäivä 24.3.2021

Lisätietojen antajat: palvelupäällikkö, kotiin annettavat palvelut, Merja Gronoff, merja.gronoff@kalajoki.fi ja palvelupäällikkö, asumispalvelut, Sanna Lastikka, sanna.lastikka@kalajoki.fi.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.
Yhteystiedot