Laskentasihteeriksi taloushallintoon

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Laskentasihteerin monipuolisessa tehtävässä osallistut talouden suunnitteluun ja talouden tavoitteiden asetantaan. Talouden raportointi ja sen kehittäminen ovat tehtävässä olennaisessa roolissa.

Etsimme osaajaa

LASKENTASIHTEERIN TEHTÄVÄÄN

Laskentasihteerin tehtävä sijoittuu kaupungin taloushallintoon talousjohtajan alaisuuteen, jossa valittava henkilö toimii työparina kehittämis- ja laskentapäällikön kanssa. Laskentasihteerin tehtävänä on palvella sivistys- ja teknisten palveluiden tarpeita erityisesti taloussuunnittelun, talousarvion ja tavoitteiden asetannan osalta, talouden seurannan ja raportoinnin sekä tilinpäätöksen tavoitetoteuman ja suoritetietojen keräämisen osalta. Tämän lisäksi tehtävään kuuluvat raportoinnin kehittäminen, laajemmat etu- ja jälkikäteislaskennat operatiivisen ja poliittisen johtamisen tueksi sekä tiedolla johtamisen ja tilastotuotannon kehittäminen yhteistyössä talousjohtajan kanssa.

Kelpoisuusehtona laskentasihteerin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta taloussuunnittelusta ja raportoinnista sekä erilaisista kehittämistehtävistä. Työskentelytapasi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen. Nautit siitä, että asiat ovat hyvässä järjestyksessä ja osaat aikatauluttaa valmistelua.

Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Tehtävän valitun on ennen toimen vastaanottamista

esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Voit esittää oman palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Haku tapahtuu 20.4.2022 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa vs. talousjohtaja Otso Juvonen, otso.juvonen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 893