Liikuntasalien vakiovuorot haettavana

Salibandyn pelaajia

Talvikauden 2020-2021 liikuntasalien vakiovuorot haettavana nyt.

Vakiovuorot talvikaudelle 2020-2021 haettavana.

Talvikaudelle (1.9. 2020 – 31.5. 2021) olevat liikuntasalien vakiovuorot ovat haettavissa 21.6.-9.8. välisenä aikana sähköisen e-Timmi -tilavarausohjelman kautta. Vakiovuorohakemuksen jättäminen edellyttää järjestelmään rekisteröitymistä. Ohjeet e-Timmiin rekisteröitymisestä sekä ohjelman käytöstä löydät täältä. Jos olet rekisteröitymässä seuran/yhdistyksen yhteyshenkilönä, tarkista, onko seurasi tiedot jo syötettynä järjestelmään (kirjoita hakukenttään seurasi virallinen nimi, mikäli tiedot on jo järjestelmässä, ne ilmestyvät riville). Järjestelmään on jo luotu joidenkin seurojen yhteystietoja.

Mikäli olet rekisteröitymässä jonkun seuran /yhdistyksen yhteyshenkilönä, rekisteröityminen kannattaa tehdä kesäkuun aikana. Tällöin varmistat, että saat tunnuksesi käyttöön ja voit sen jälkeen tehdä hakemuksia (tämä prosessi vaatii, että pääkäyttäjät hyväksyvät sinun hakemuksesi). Pääkäyttäjät lomailevat pääosin heinäkuussa, joten kukaan ei ole tuolloin hyväksymässä tunnuksiasi.

Mikäli rekisteröidyt yksityishenkilönä, saat tunnuksen heti käyttöösi (järjestelmä lähettää sinulle tunnukset automaattisesti). Näitä yksityishenkilön tunnuksia on mahdollisuus laajentaa myöhemmin vaikkapa yhdistyksen/seuran yhteyshenkilöksi. Suosittelemme tätä käytäntöä.

Vakiovuorohakemukset käsitellään elokuussa ja niistä ilmoitetaan hakijoille, kun vuorot saadaan jaettua. Vakiovuoroja voi hakea uuteen Merenojan liikuntahalliin, Pohjankylän koululle (liikuntasali on poissa käytöstä alkusyksystä mutta myöhemmälle syksylle ja talvelle vuoroja taas jaetaan, ilmoitamme erikseen, kun sali on taas käytössä) , Tyngän aluekoululle, Raumankarin koululle ja Sautinsalille. Vuorot ovat maksuttomia alle 16-vuotiaille, muilta käyttäjiltä peritään vuoroista maksu taulukon mukaisilla hinnoilla.

 

Sisäliikuntapaikat

Tilavarausjärjestelmä Timmi