Lisää avoimia työpaikkoja hyvinvointipalveluissa

4,5 lähihoitajan toimea ja sairaanhoitajan sijaisuus

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana:

4,5 LÄHIHOITAJAN toistaiseksi voimassa olevaa toimea, joista 2,5 asumispalveluissa ja 2 kotiin annettavissa palveluissa

Lähihoitajien alkusijoituspaikkana asumispalveluissa on Seniorikeskus Mäntyrinne Kalajoella (1), Palvelukeskus Maininki Himangalla (1) ja Palvelukeskus Salmenranta Merijärvellä (50% toimi) ja 2 lähihoitajan toimea kotihoidossa.

Kotihoidossa lähihoitajat työskentelevät kotihoidon eri tiimeissä. Valituilta edellytämme valmiuksia ja sitoutumista työkiertoon sekä valmiutta joustavaan liikkumiseen Kalajoen kotihoidon eri alueilla asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Lähihoitajien työssä korostuu asiakkaiden toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava työote. Työ edellyttää kokonaisvaltaista näkemystä asiakkaista ja heidän tarpeistaan. Lähihoitajilta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, yhteistyötaitoja, joustavuutta ja sitoutumista moniammatilliseen tiimityöhön. Lisäksi odotamme muutosvalmiutta ja halua kehittää laadukasta hoitotyötä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Työ on jaksotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan. Kotihoidon toimiin edellytetään voimassa oleva ajolupa ja oman auton käyttömahdollisuus. Kalajoen kaupunki on savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 11.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi 14.4.2020 klo 15.00 mennessä.

Haastattelut suoritetaan viikolla 17 ja ne pidetään videovälitteisenä.

Lisätietoja antavat:
Seniorikeskus Mäntyrinne osastonhoitaja Päivi Sarpola 044-4691 280
Palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827
Palvelukeskus Salmenrannan osastonhoitaja Anu Järvimäki 044-4691 733
Kotihoidon osastonhoitaja Heli Hiltunen 044-4691 265

lisäksi

SAIRAANHOITAJAN sijaisuus asumispalveluissa 25.5.2020 – 1.4.2021

Alkusijoituspaikkana on Palvelukeskus Maininki

Sairaanhoitajan työ on vanhusten tehostetussa asumispalveluyksikössä olevien asiakkaiden hoidon suunnittelua, toteuttamista ja kehittämistä osana moniammatillista työyhteisöä. Hakijalta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme gerontologisen hoitotyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme pegasos-potilastietojärjestelmän osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on laillistettu sairaanhoitaja. Työ on jaksotyötä, joskin tällä hetkellä 2-vuorotyötä. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

Työsuhde alkaa 25.5.2020 tai sopimuksen mukaan. Sijaisuudessa noudatetaan viiden (5) kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.4.2020 klo 15:00 mennessä.

Haastattelut viikolla 17 ja ne pidetään videovälitteisenä.

Lisätietoja antaa: Palvelukeskus Maininki osastonhoitaja Anne Kurikkala 044-4691 827

 

Huomasithan myös nämä paikat: https://kalajoki.fi/avoimia-tyopaikkoja-hyvinvointipalveluissa/

 

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.