Lomarakennusten tonttikauppa käy vilkkaana Kalajoella

Merenranta ja mökki Hiekkasärkillä kesäisessä auringonlaskussa

Tonttimyynnin kuulumisia

Tänä keväänä tonttikauppa on käynyt vilkkaana Kalajoella. Hiekkasärkillä Kesärannan alueen tontteihin on kohdistunut paljon kiinnostusta. Huhtikuun aikana pelkästään Kesärannan alueelle on tullut 8 varausta ja koko vuoden aikana yhteensä 14 varausta.

Kesäranta on rauhallinen loma- ja asuinpaikka. Täällä asut tai vietät vapaa-aikaasi meren rannalla, kauniin mänty ja kuusimetsikön katveessa. Matkailukeskuksen kattavat palvelut ovat lähellä. Kesäranta on unelmien asuinpaikka golfin, maastopyöräilyn, luonnossa liikkujan ja hiihdon harrastajalle. Kalajoki Golfin palkitut viheriöt ovat lähellä. Talviaikaan hiihtoladut kulkevat asuinalueen ympärillä. Alueelta on matkaa Hiekkasärkkien keskustaan kävellen tai pyöräillen noin 3,5 km ja autolla n. 5 km. Hiekkasärkiltä löytyy ruokakauppa, useita ravintoloita, baareja, erikoisliikkeitä sekä matkailukeskuksen monipuoliset harrastusmahdollisuudet kylpylästä golffiin.

Monipuolisesta tonttitarjonnastamme löydät unelmiesi tontin omalle kodillesi tai vapaa-ajan asunnolle palvelujen läheltä, meren ääreltä, luonnon helmasta tai maaseudun rauhasta. Kaikissa tonteissa on myös vuokrausmahdollisuus. Tontin voi varata tonttipörssin kautta tai ottamalla yhteyttä tonttimyyjään. Kalajoen kaupungin rakennuslupapalvelut sekä paikalliset rakennusalan toimijat auttavat uudisrakentajaa mielellään parasta palveluaan tarjoten.

Tutustu tonttivalikoimaamme ja löydä oma helmesi! Kysy rohkeasti lisää, autamme mielellämme!

Ajantasaiset tonttitiedot ja varaustilanteen näet Kalajoen tonttipörssistä:

https://kartta.jict.fi//infogis-pvp/?a=kalajoki&groups=4346,4356,4352

Tutustu myös Etuovi.com -sivuston tontteihin:

https://www.etuovi.com/myytavat-tontit/kalajoki