Maaseutuasiamiehelle töitä tarjolla

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupungin maaseutupalvelut hakee Siikajoen toimipisteeseen Ruukkiin

MAASEUTUASIAMIESTÄ vakituiseen virkaan.

Kalajoen maaseutupalveluiden yhteistoiminta-alueeseen kuuluvat Kalajoen ja Raahen kaupungit, sekä Alavieskan, Merijärven, Pyhäjoen ja Siikajoen kunnat. Kalajoen kaupunki on vastuukuntana tehnyt Ruokaviraston kanssa sopimuksen alueen maksajavirastotehtävien hoitamisesta.

Kalajoen yhteistoiminta-alueen alkutuotanto on vahvaa ja monipuolista eri mittareilla mitattaessa niin maakunnallisesti kuin valtakunnallisestikin. Alueemme maatilat tuottavat merkittävän osan maakunnan maidosta, naudan – ja sianlihasta sekä ruokaperunasta. Tuotannon monipuolisuudesta kertoo se, että maatalouden myyntitulovertailussa alue sijoittuu kotieläintuotannossa ja perunanviljelyssä Suomen vertailussa erinomaisesti. Alueemme maatilat ovat toimintaansa ja tuotantoaan kehittäviä alkutuotannon ammattilaisia. Henkilöstömme eläköityessä tarjoamme paikallistason näköalapaikan tämän joukon parissa hoitamaan viljelijätukihallinnon viranomaistyötä sekä tilakohtaista neuvontaa.

Maaseutuasiamiehen tehtävänkuvaus

Maaseutuasiamiehen pääasiallisena tehtävänä on hoitaa viljelijätukihallinnon kuntatason tehtäviä sekä muita maaseutuelinkeinoviranomaisen tehtäviä. Työ on asiakaspalvelupainotteista ja sisältää myös yksityiskohtaisten tukiehtojen tuntemusta, selvittämistä ja neuvontaa. Työ sisältää jonkin verran myös maastokatselmuksia ja arvioita. Tulet työskentelemään osana maaseutupalveluiden osaavaa, mukavaa ja toisiaan tukevaa tiimiä. Eduksi katsotaan jos sinulla on kokemusta työskentelystä ja yhteistyöstä viljelijöiden ja tukiasioiden parissa. Perehdytämme sinut viljelijätukihallinnon kuntatason tehtäviin ja sovellusten käyttöön.

Maaseutuasiamieheltä edellytetään maatalouden opisto- tai korkeakouluasteen tutkintoa (agrologi / agrologi-AMK). Odotamme viljelijätukiasioiden tuntemusta, oma-aloitteellisuutta, aktiivisuutta, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Työ alkaa 15.10.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään hakeminen

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 30.8.2021 klo 22.00 mennessä. Hakijoiden alustavat haastattelupäivät ovat viikolla 37.

Lisätietoja tehtävästä antaa maaseutujohtaja Antti Pulkkinen, antti.pulkkinen@kalajoki.fi, puh. 044 4691 251.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.