Marisa Koski on Kalajoen kaupungin uusi liikunnanohjaaja

Marisa Koski

Marisa Koski on mukana kaupungin liikuntapalveluiden suunnittelussa, kehittämisessä ja toteutuksessa.

Marisa Koski on Kalajoen kaupungin uusi liikunnanohjaaja

Kalajoen kaupungin liikuntapalveluihin on saatu uusi liikunnanohjaaja Marisa Koski, joka on mukana kaupungin liikuntapalveluiden suunnittelussa, kehittämisessä ja toteutuksessa.

Marisa on 26-vuotias alunperin Kalajoelta kotoisin oleva, intohimostaan ammatin tehnyt nuori nainen, joka on muuttanut Jyväskylän ja ulkomaiden kautta takaisin kotimaisemiin. Koulutukseltaan hän on kasvatustieteiden maisteri luokanopettajan, liikunnanopettajan ja terveystiedonopettajan pätevyydellä sekä Personal Trainer.

Liikunnanohjaajan monipuolista toimintaa ohjaa yhteistyö eri tahojen kanssa, kuten seurojen, koulujen, paikallisten yritysten sekä kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa sekä erilaiset hankkeet. Tällä hetkellä käynnissä olevia projekteja ovat muun muassa kesän urheilukoulujen organisointi, Meriluonto liikunnan lähteenä -hankkeen toteuttaminen, lukiolaisille suunnatun Liikkuva opiskelu – hankkeen suunnittelu sekä koulujen yhteydessä tapahtuvan harrastustoiminnan suunnittelu ensi lukuvuodelle.

Marisa toivottaa omasta puolestaan kaikki kaupunkilaiset tervetulleiksi Kalajoen monipuolisiin liikkumismahdollisuuksiin, esittämään rohkeasti uusia toiveita ja pysymään kuulolla tulevista tapahtumista!

 

Kuvaaja: Sari Passoja-Verronen / Kalajokiseutu