Mikroyrityksen valmennusohjelma vastuullisuuteen – vastuullisuusvalmennus.fi

Kuvassa vettä, puustoa ja sähkölinja

Ensimmäinen mikroyritysten vastuullisuusvalmennusohjelma starttaa tammikuussa 2022. Seuraavat valmennusryhmät aloittavat maaliskuussa ja syyskuussa 2022. Mukaan otetaan pien- ja mikroyrityksiä Pohjois-Pohjanmaan eteläisemmistä osista eli Nivala-Haapajärven, Haapaveden-Siikalatvan sekä Raahen seutukunnista ja Kalajoen kaupungista.

ViVa – vihreä vastuullisuus mikroyrityksissä

Tänä päivänä vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa. Myös mikroyrityksen on tärkeää pohtia, mitä vastuullisuus sen omassa toiminnassa tarkoittaa ja miten viestiä siitä asiakkaille. Vastuullinen yritys on maineeltaan luotettava ja arvokas asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden näkökulmasta.

Vastuullisuusvalmennuksessa mikroyrittäjä pääsee tekemään mm. yrityskohtaisen vastuullisuussuunnitelman. Valmennuksen toimenpiteillä yritys voi kehittää liiketoimintaansa ja kilpailukykyänsä jo pienillä teoilla! Valmennuksen kesto on aina 6 kk per ryhmä, sisältäen 10 h valmennusta ja itseopiskelumateriaalit.

Lisätietoja valmennuksesta – www.vastuullisuusvalmennus.fi

Heidi Pasanen, maaseutuyritysasiantuntija, heidi.pasanen@kalajoki.fi 044 469 1388

Alina Pihlajaniemi, projektityöntekijä, alina.pihlajaniemi@nihak.fi 050 473 9494

Oulun yliopisto, Kerttu Saalasti Instituutti, MicroENTRE Projektipäällikkö Jaana Jeminen, jaana.jeminen@oulu.fi 050 591 6216

Vihreä vastuullisuus esite