Minun arkeni ja elämäni-tiedonkeruu on päättynyt 28.5.2021

Minun arkeni ja elämäni-kyselyyn vastasi sähköisen kyselyn kautta 392 henkilöä.

Minun arkeni ja elämäni -tiedonkeruu on päättynyt pe 28.5.2021.

Kalajoen kaupunki ja Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistushanke kiittävät lämpimästi kaikkia vastaajia!

Kaupungissamme kyselyyn vastasi sähköisen kyselyn kautta 392 henkilöä. Paperilomakkeella kyselyyn vastasi 2 henkilöä.

Koko maakunnassa kyselyyn vastasi sähköisesti 4510 henkilöä. Järjestöjen vastauksia tallentui 116. Paperisten vastauslomakkeiden kokonaismäärä ei ole vielä tiedossa.

 

Miten viestimme tuloksista? Miten voit osallistua keskusteluun?

Tulemme tiedottamaan kyselyn tuloksista sekä alueen kuntien vertailuarvoista syyskuussa 2021, jolloin järjestämme myös yhdistysillan, jossa voimme keskustella tuloksista, pohtia tekijöitä niiden taustalla ja miettiä yhdessä ratkaisuita. Yhdistysillan ajankohdasta ja paikasta tiedotetaan syyskuun alussa.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan tuloksista ja miettimään yhdessä seuraavia askelia!

 

Miten hyödynnämme tuloksia?

Kalajoen kaupunki tulee hyödyntämään kyselytuloksia laajan hyvinvointikertomuksensa laatimistyössä syksyllä 2021 sekä uusien talousarviotavoitteiden asettelussa vuodelle 2022.

Maakunnallisista tuloksista julkaistaan raportti syksyllä 2021. Tuloksia hyödynnetään useissa tärkeissä asiakirjoissa. Näitä ovat muun muassa maakunnallinen hyvinvointikertomus ja -suunnitelma sekä Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistukseen liittyvä sote-palvelustrategia. Tuloksia hyödynnetään esimerkiksi pohjoispohjalaisten ihmisten hyvinvointia edistävän yhteistyön kehittämisessä, jossa on mukana lukuisia toimijoita. Eri alojen asiantuntijat hyödyntävät tuloksia myös omassa työssään (mm. poliisilaitos, sairaanhoitopiiri, sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäjät, järjestöt, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus, maakuntaliitto, aluehallintovirasto). Näin ollen tuloksia hyödynnetään monilla eri tavoilla ja erilaisissa tilanteissa.

 

Lisätietoa:

Juha Isolehto, puheenjohtaja, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen HYTE-työryhmä, Kalajoen kaupunki

044-4691242, juha.isolehto@kalajoki.fi