Musiikin lehtorille töitä tarjolla

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Viransijaisuus ajalle 11.8.2020-5.6.2021

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on haettavana

MUSIIKIN LEHTORIN viransijaisuus ajalle 11.8.2020-5.6.2021 Merenojan yhtenäiskouluun (lukio ja yläkoulu).

Tehtävään kuuluu musiikinopetuksen lisäksi myös eri juhlatapahtumien musiikin suunnittelu ja toteutus. Pääset opettamaan hienoissa uusissa Merenojan yhtenäiskoulun tiloissa, jotka valmistuvat tulevan lukuvuoden alkuun mennessä. Etsimme lukioomme taitavaa ja innostavaa pedagogia ja arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Kalajoen kouluverkko koostuu kahdesta yhtenäiskoulusta sekä kahdesta alakoulusta. Syksyllä 2020 aloittavan Merenojan yhtenäiskoulun rakennustyöt ovat parhaillaan käynnissä. Samassa koulukeskuksessa sijaitsee myös Kalajoen lukio. Toinen yhtenäiskoulumme on Himangalla toimiva Raumankarin koulu. Yhtenäiskoulujen lisäksi kouluverkkoomme kuuluu kaksi 1.-6. luokkien koulua. Raution uuden monitoimitalon suunnittelu on juuri aloitettu ja koulu uusissa tiloissa alkaa syksyllä 2022. Neljäs koulukeskuksemme on uudehko Tyngän aluekoulu.

Olemme edelläkävijöitä sähköisten oppimisympäristöjen hyödyntämisessä. Yläkoulun oppilailla on käytössä henkilökohtainen laite ja sähköisiä oppimateriaaleja hyödynnetään laajasti kaikilla asteilla. Olemme myös alueellisesti mukana kehittämässä sähköisiä oppimisympäristöjä. Olemme myös olleet menestyksekkäästi mukana Liikkuva Koulu -toiminnassa aivan alusta lähtien.

Tunnettuna matkailupaikkakuntana Kalajoki panostaa vahvasti kansainvälisyyteen. Koulujen kansainvälinen hanketoiminta on aktiivista. Palveluksessamme on päätoiminen kansainvälisyyskoordinaattori sekä parin vuoden välein vaihtuva kansainvälinen apuopettaja.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen nro 986/1998 mukaan. Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Palkka OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haku tehtävään tapahtuu sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 19.5.2020 klo 15.00.

Lisätietoja antavat lukion rehtori Lena Segler-Heikkilä, puh. 044 4691 236, Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky, puh. 044 4691 853 sekä opetuspalveluiden palvelualuejohtaja Riku Saksholm, puh. 044 4691 601.

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.

Yhteystiedot
Lukion rehtori Lena Segler-Heikkilä, puh. 044 4691 236, Merenojan yhtenäiskoulun rehtori Mia Rytky, puh. 044 4691 853 sekä opetuspalveluiden palvelualuejohtaja Riku Saksholm, puh. 044 4691 601.

www.kalajoki.fi