Musiikkia kaikenikäisille Havulan pihapiirissä heinäkuussa

Pieni lapsi Havulan kartanon pihapiirissä kaivon luona

Kesä kutsuu laulamaan yhdessä ja kuuntelemaan live-musiikkia!

Kesä mahdollistaa nyt ulkoilmassa järjestettävät yhteislaulutilaisuudet, puistomuskarit sekä pienimuotoiset konsertit. Niitä on luvassa Havulan pihapiirissä heinäkuun puolessa välissä.

Kaikki alla olevat tapahtumat järjestetään Havulan kartanon pihapiirissä (Plassintie 56, Kalajoki) ja niihin on vapaa pääsy. Havulan kartano ja kahvila ovat avoinna päivittäin klo 11 – 17. Havulan kartanon kierrokset lähtevät tasatunnein, viimeinen kierros klo 17.

Nappaa tästä sopivaa ohjelmaa kesääsi ja kulttuurinnälkääsi!

Heinäkuun ohjelmaa Havulan kartanon pihapiirissä

  • Sunnuntaina 11.7 kello 15 : Yhteislauluja muusikko Pekka Peltolan johdolla  Kesto n. 90 minuuttia.
  • Maanantaina 12.7 klo 10 – 14 : Meren tarinoita – osallistava laulutyöpaja, vieraana Sävelsaaren yhteisömuusikot. Tule kertomaan merellinen tarinasi ja kuulemaan, miten tarinoista syntyy laulu tai lauluja.
  • Tiistaina 13.7. kello 10.30: Puistomuskari perheille. Kesto 30 – 45 minuuttia.
  • Tiistaina 13.7 kello 16:  A’capella lauluyhtye Kuutama esiintyy osana Hilkan käsityöretriitti- tapahtumaa. Käsityöretriitin  järjestää Taitokeskus Kalajoki ja se on avoinna kello 12 – 17.
  • Perjantaina 16.7 kello 10.30: Vauvamuskari vauvoille vanhempineen ja isovanhempineen. Kesto 30 – 45 minuuttia.
  • Koko heinäkuun ajan torstaisin ja perjantaisin kello 12 – 15: Musiikkityöpajat lapsille ja nuorille non-stop-periaatteella. Aiheina mm. soitinrakennus ja lastenlaulut ennen vanhaan sekä ukulelen soiton alkeita. Ei ennakkoilmoittautumista. Alle 5v vanhempien seurassa.

Lisäksi Havulan pihapiirissä voi pitkin kesää kohdata muitakin soittajia ja pelimanneja soittamassa tunnelmamusiikkia vierailijoille. Näistä esiintyjistä tiedotamme kaupungin etusivulla näkyvän tapahtumakalenterin välityksellä.

Koronan takia huolehdimme erityisesti hygieniasta ja toimimme turvavälein. Tulethan vain terveenä ja muistat yskimisohjeet ja käsihygienian. Pidätämme varauksen mahdollisiin muutoksiin.
Työpajat ja puistomuskarit ovat osa Yhteistä virtaa-hanketta. Kalajoki Akatemia on saanut hanketta varten Taiteen edistämiskeskuksen erityisavustuksen.

Lisätietoja

yhteisömuusikko Anna Karsikas-Kuusisto, p. 040 629 9515, anna.karsikas-kuusisto@kalajoki.fi

Taiteen edistämiskeskuksen logo ja teksti