Ohjaajan, lähihoitajan sekä kodinhoitajan työpaikkoja avoinna

Elinvoimainen Kalajoki - Viiden tähden kunta etsii nyt useita osaajia eri yksiköissä

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 21.4.2017 klo 15:00 mennessä OHJAAJAN TOIMI kotiin annettavissa palveluissa.

Kotiin annettavissa palveluissa toistaiseksi voimassa oleva ohjaajan toimi. Ohjaaja toimii mielenterveyskuntoutujien ja erityisryhmien päivätoiminnassa sekä kotikuntouksessa.

Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön ja itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, aktiivista  ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme Pegasos-potilastietojärjestelmän ja mielenterveyspuolen osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK tai muu vastaavan tasoinen koulutus. Yleistyöaika ja palkkaus KVTES:n mukaan. Työsuhde alkaa 22.5.2017 tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Alustava haastattelupäivä 3.5.2017.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa Kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Merja Gronoff p. 044 4691596

 

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 21.4.2017 klo 15:00 mennessä LÄHIHOITAJAN TOIMI asumispalveluissa.

Asumispalvelussa lähihoitajan toimen alkusijoituspaikkana on Palvelukeskus Salmenranta Merijärvellä. Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme vanhustyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme Pegasos-potilastietojärjestelmän ja mielenterveyspuolen osaamisen. Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Työ on jaksotyötä/3-vuorotyötä. Palkkaus KVTES:n mukaan.

Työsuhde alkaa 22.5.2017 tai sopimuksen mukaan. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen Kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa:
Salmenrannan osastonhoitaja Anu Järvimäki 044-4691 733

 

Kalajoen kaupungin hyvinvointipalveluissa on haettavana 21.4.2017 klo 15:00 mennessä 4 KODINHOITAJAN TOIMEA kotiin annettavissa palveluissa.

Kotiin annettavissa palveluissa kodinhoitajien toimen alkusijoituspaikka on Kalajoen kotihoito. Hakijoilta odotamme joustavuutta, yhteistyötaitoja, muutosvalmiutta ja sitoutumista tiimityöhön. Arvostamme vanhustyön osaamista, asiakaslähtöisyyttä ja kuntouttavaa työotetta. Eduksi luemme Pegasos-potilastietojärjestelmän ja mielenterveyspuolen osaamisen.

Pätevyysvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto. Työ on jaksotyötä/3-vuorotyötä ja/tai yleistyöaika/2-vuorotyö. Palkkaus KVTES:n mukaan.
Työsuhde alkaa 1.6.2017 (3 toimen osalta) ja 1.8 (1 toimen osalta) tai sopimuksen mukaan. Mahdollisuus aloittaa sijaisuudessa jo aiemmin sovitusti. Toistaiseksi voimassa olevaan toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Toimissa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteeseen Kuntarekry.fi

Lisätietoja antaa:
Kotihoidon osastonhoitaja Susanna Hihnala 044-4691 265.