Ohjaajan toimi haettavana

Työpariksi erityisopettajalle

Kalajoen kaupungin opetuspalveluissa on avoinna

OHJAAJAN toimi 7.8.2017 – 30.5.2018 väliselle ajalle

Haemme ohjaajaa työpariksi erityisopettajalle. Tehtävä sijoittuu uuteen perustettavaan erityisopetuksen pienryhmään alaluokkien oppilaille, joilla on sopeutumisen ja tunne-elämän haasteita.

Kelpoisuusvaatimuksena on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Hakijalta toivotaan kokemusta koulu- ja luokkatyöskentelystä erityisopettajan työparina, kykyä tukea erilaisten oppijoiden koulunkäyntiä ja heidän ryhmässä olemisen taitojaan. Työ edellyttää joustavuutta ja aktiivista otetta, omatoimisuutta sekä kykyä sietää koulupäivän muuttuvia tilanteita.

Haku päättyy 21.6.2017 klo 15.00 mennessä. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 505/2002 mukainen rikosrekisteriote ja esitettävä alkuperäiset pätevyyden osoittavat todistukset. Tehtävissä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköiseen hakemukseen ei tarvitse liittää pätevyyden osoittavia todistuksia, ne katsotaan alkuperäisinä mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat Pohjankylän koulun rehtori Juho Silvasti puh. 044 4691 312 ja palvelualuejohtaja Riku Saksholm 044 4691 601.