Ohjaamo ja Virtaamo-hankkeeseen ohjaaja

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee Sinua reipas ja innostunut

OHJAAJA

Kalajoen kaupungissa toimivaan Ohjaamo ja Virtaamo Kalajoki -hankkeeseen (ESR) ajalle 10.8.2020 - 28.2.2022

Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työelämävalmiuksia ja edistää heidän kiinnittymistään työelämään, koulutukseen tai muihin heitä palvelevien tukitoimien piiriin. Hankkeessa on luotu matalan kynnyksen nuorten Ohjaamo ja yli 30-vuotiaiden Virtaamo, jotka tarjoavat moniammatillista tukea, neuvontaa ja ohjausta yhden luukun periaatteella. Hanke toimii Kalajoen kaupungin alueella. Hanke päättyy 28.2.2022.

Haemme hankkeeseen määräaikaista ohjaajaa. Etsimme sinua, jolla on kokemusta projektityöstä, sitä vastaavasta työstä tai kokemusta kohderyhmän kanssa toimimisesta. Työtehtävät ovat kohderyhmän työllistämistä tukevien toimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen, sisältäen yksilö- ja ryhmänohjausta, asiakkaan tilanteen arviointia ja ohjausta, konsultointia ja asiakkaiden jatkosuunnitelmien tukemista, työelämävalmennusta elämän eri nivelvaiheissa, moniammatillista yhteistyötä, sekä uuden ohjaamo & virtaamo-toimintamallin kehittämistä sekä toiminnasta tiedottamista. Toimit moniammatillisissa työryhmissä ja yhteistyössä laajan palveluverkoston, toisten projektien, yhdistysten ja järjestöjen sekä yritysten kanssa. Tutustu ohjaamon ja virtaamon toimintaan täällä.

Odotamme, että työotteeltasi olet avoin, innostunut, kehitysmyönteinen ja aloitteellinen. Kykenet toimimaan itsenäisesti ja osana tiimiä. Olemme nuorekas, kehitysmyönteinen ja työkaveria arvostava ja vireä tiimi ja meille on tärkeätä, että tunnet viihtyväsi uudessa työpaikassasi. Tervetuloa tiimiin ja monipuoliseen ohjaajan työhön!

Pätevyysvaatimuksena ohjaajan työsuhteeseen on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (AMK) tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Hae työpaikkaa www.kuntarekry.fi palvelun kautta 31.7.2020 klo 15.00 mennessä. Alustava haastatteluaika on viikolla 32 tai 33.

Haluatko kuulla työpaikasta lisää? Lisätietoja tehtävästä antavat Kalajoen kaupungin Ohjaamo ja Virtaamo-hankkeen esimies ja yhteyshenkilö Saila Kukkonen, saila.kukkonen@kalajoki.fi tai jätä soittopyyntö 044-4691 252 tai työtoiminnan päällikkö Saija Heikkilä, 044 4691 284, saija.heikkila@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus
Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.