Oletko etsimämme yritysasiantuntija tai tonttimyyjä?

Kalajoen kaupungin yrityspalvelukeskuksessa on avoinna yritysasiantuntijan sekä tonttimyyjän määräaikaiset toimet.

 

YRITYSASIANTUNTIJAA etsimme Kasvun tie yksinyrittäjälle hankkeeseen

Yritysasiantuntijan tehtävänä on kontaktoida Kalajoen seudulla toimivat yksinyrittäjät, ja tunnistaa yksinyrittäjien joukosta kasvupotentiaalia ja -halukkuutta omaavat yritykset. Kasvuhakuisille yrityksille toteutetaan palveluohjausta henkilökohtaisella otteella, annetaan käytännönläheistä tukea ja resurssiapua kasvun mahdollistamiseksi sekä luodaan edellytyksiä kasvulle ja uusien työpaikkojen syntymiselle asiantuntijapalvelujen ja työpakettien muodossa. Yritysasiantuntijan vastuulle kuuluu myös Leader-rahoitteisen hankkeen projektipäällikön tehtävät.

Kalajoen seudun yrityspalvelukeskus toteuttaa Kasvun tie yksinyrittäjille -hankkeen Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella. Alueella on noin 800 yksinyrittäjän pyörittämää yritystä.

Hankkeen toimenpiteet koostuvat kasvua suunnittelevien yksinyrittäjien kartoituksesta, tunnistamisesta ja työpakettien toteuttamisesta kasvaville yksinyrittäjille. Hankkeessa toteutettavat työpaketit koostuvat esim. yrityksen työnantajaosaamisen kehittämiseen, myyntitavoitteiden asettamiseen, palvelujen tuotteistamiseen, myyntimateriaalien toteuttamiseen, kannattavuuden varmistamiseen sekä yrittäjän itsensä johtamiseen ja esimiestyöhön. Toteutettavat työpaketit määräytyvät tarkemmin asiakasyritysten tarpeiden pohjalta.

Hakijalta edellytämme kokemusta pienten yritysten liiketoiminnan kehittämisestä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Hakijassa arvostamme yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta työskentelyyn. Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on aiempaa kokemusta yrityskentässä toimimisesta.

Työ alkaa 16.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 saakka, mutta hankkeelle on mahdollista saada jatko-optio 31.8.2021 saakka. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella. Toimea täytettäessä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 9.3.2020 klo 16.00 mennessä. Kuntarekryn ilmoituslinkki yritysasiantuntijan toimeen http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/279891/fi_FI

 

TONTTIMYYJÄN määräaikainen toimi

Tonttimyyjän keskeisiä tehtäviä ovat mm. kaupungin tonttien aktiivinen myyntityö ja markkinointi yksityisille sekä yrityksille, tonttien markkinoinnin suunnittelu ja aineiston tuottaminen ajanmukaisilla menetelmillä, tonttien myyntiin liittyvien selvitysten ja analyysien laatiminen, osallistuminen messuille ja erilaisiin tapahtumiin sekä osallistuminen niihin liittyviin valmistelutöihin yhteistyössä kaupungin imagomarkkinoinnin kanssa. Tonttimyyjä tulee työskentelemään tiiviissä yhteistyössä elinkeinopalveluiden, maankäyttöpalveluiden ja kehittämispalveluiden sekä Kalajoen Hiekkasärkät Oy:n kanssa.

Hakijalta edellytämme:
– analyyttista, dynaamista ja tuloshakuista asennetta,
– asiakaspalveluhenkisyyttä, hyvää yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteesuutta
– sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa
– erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa, venäjän kielen taito katsotaan eduksi
– tehtävään soveltuvaa koulutusta
– oman auton käyttöä

Työ alkaa 16.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n perusteella. Toimea täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi 9.3.2020 klo 16.00 mennessä.

Tonttimyyjän Kuntarekryn linkki http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/279912/fi_FI

 

Lisätietoja molemmista tehtävistä antaa

Yritysasiantuntija
Kimmo Niskanen
kimmo.niskanen@kalajoki.fi
puh. 044 4691 604

 

Muutto Kalajoelle on vähän niin kuin lähtisit elämänmittaiselle viiden tähden lomalle.

Asut palvelujen lähellä luonnon rauhassa, meren äärellä. Käyt töissä lähellä, ja olet päivän päätteeksi nopeasti kotona tai harrastamassa. Voit lähteä helposti rentoutumaan vaikka kylpylään tai konserttiin. Talven koittaessa voit käpertyä kotisohvalle, tai suunnata laduille ja jäälakeudelle ulkoilemaan.

Kodikkaalla Kalajoella viihtyvät niin vauvat, vaarit kuin kaikenikäiset siltä väliltä. Pidämme kaikista hyvää huolta – sekin on viihtyisän pikkukaupungin etu.

Siispä hyvän elämän tähden – valitse kodiksesi viiden tähden Kalajoki!

Lisätietoja asumisesta, työpaikoista, harrastuksista ym. www.kodiksikalajoki.fi