Oletko sinä uusi yritysasiantuntijamme?

viisi ihmistä neuvottelypöydän äärellä

Haemme vakinaiseen työsuhteeseen YRITYSASIANTUNTIJAA Kalajoen seudun yrityspalvelukeskukseen

  • Kalajoki on elinvoimainen 12 400 asukkaan merenrantakaupunki, joka on tunnettu yhdestä Suomen suosituimmasta matkailukeskuksesta Hiekkasärkistä sekä monipuolisesta yrittäjyydestä. Kalajoki on viihtyisä asuinpaikka, joka tarjoaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä turvallisen ja luonnonkauniin elinympäristön.
  • Kalajoen seudulla toimii 1 300 yritystä ja satoja maatiloja. Suurimmat toimialat ovat metalli- ja konepajateollisuus, puu- ja rakennustuoteteollisuus, ympäristö- ja infra-ala sekä rakentaminen ja matkailu.
  • Kalajoki on saavuttanut viimeisimmissä Suomen Yrittäjien julkaisemissa elinkeinopoliittisissa mittaristoissa alueensa parhaimmat arvosanat eri osa-alueilla. Yhteistyö paikallisten yrittäjäyhdistysten kanssa on aktiivista ja vahvaa.

Työssäsi vastaat erilaisten yrityspalveluiden tuottamisesta Kalajoen, Alavieskan ja Merijärven alueella toimiville yrityksille. Tuet paikallisia toimijoita yrityksen elinkaaren eri vaiheissa monipuolisen liiketoimintaosaamisesi avulla. Työnkuvaasi kuuluu mm. seuraavia kokonaisuuksia:

  • alkavien yrittäjien neuvonta
  • työllistävien yritysten palvelut
  • yritysten omistajanvaihdosten ja yritysjärjestelyiden edistäminen
  • yritysten investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitus
  • yrityspalveluiden tuotteistaminen ja jatkuva kehittäminen

Sinulla on monipuolinen yritys-/elinkeinotoiminnan asiantuntemus ja olet luonteeltasi ratkaisuhakuinen. Olet työllesi omistautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Osaat ohjata yrityksiä pitkäjänteiseen ja johdonmukaiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Tunnistat yritysten kehittämistarpeita ja löydät niihin ratkaisuja. Työskentelet sujuvasti englanniksi.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät odottavat Sinua Kalajoella. Pääset jakamaan asiantuntemustasi yrityskentällä ja siten auttamaan alueemme yrityksiä menestymään.

Liityt mukaan aktiiviseen, modernisti toimivaan ja iloiseen yrityspalvelujen työtiimiin. Autamme toisiamme onnistumaan ja jaamme osaamistamme asiakkaidemme eduksi. Arvostamme myös vapaa-aikaa tärkeänä osana oman hyvinvointimme kehittämistä.

Työsuhde alkaa 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkkaa asettuu välille 3.500 – 4.000 €/kk + mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat Eezy Personnelin Johanna Ahola, johanna.ahola@eezy.fi, puh. 0400 739 308 ja Kalajoen yrityspalvelukeskuksen Ilkka Tahvanainen, ilkka.tahvanainen@kalajoki.fi, puh. 040 3552 861.

Hae tehtävään 30.11.2022 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.
Alustavat haastattelupäivät ovat 7.-9.12.2022.