Olisiko eYstäväpiiri-ryhmä sinun juttusi?

Hyvinvointipalvelut

Kalajoen seudun iäkkäille ihmisille suunnattu eYstäväpiiri-ryhmä alkaa verkossa 2.11.2020 klo 13.00. Pienryhmän tarkoituksena on lievittää ja ennaltaehkäistä yksinäisyyttä sekä tukea osallistujien ystävystymistä.

Vanhustyön keskusliiton kehittämässä Ystäväpiiri-ryhmätoiminnassa tapaat iäkkäitä ihmisiä, jotka haluavat tutustua uusiin ihmisiin ja joita yksinäisyys on koskettanut. Marraskuussa käynnistyvä eYstäväpiiri-ryhmä kokoaa osallistujat kohtaamaan verkossa alkaen maanantaina 2.11.2020 klo 13.00-14.30. Ryhmä on suunnattu Kalajoen ja sen lähikuntien iäkkäille ihmisille.

eYstäväpiiri-ryhmä kokoontuu viikoittain verkossa 12 kertaa ohjaajan kanssa, ja halutessaan ryhmä voi jatkaa yhteydenpitoa itsenäisesti ohjatun jakson jälkeen. Ryhmätoiminnan kantavia voimia ovat mukava yhdessäolo sekä yksinäisyyden tunteen lievittäminen ja jakaminen. Ryhmäkertojen sisällöt suunnitellaan osallistujien toiveista, mielenkiinnon kohteista ja tarpeista käsin.

Ryhmäläisillä on tärkeää olla valmiudet verkon kautta käytävään keskusteluun. Tarvitset osallistumista varten esimerkiksi tietokoneen, jolla voi muodostaa videopuhelun (laitteessa mikrofoni ja webkamera) sekä toimivan verkkoyhteyden ja nettiselaimen. Tapaamiset toteutetaan turvallisella Vooler-videopuhelualustalla, jonka käytössä ohjaaja opastaa.

eYstäväpiiri-ryhmään ilmoittaudutaan etukäteen ohjaaja Marjolle, joka juttelee jokaisen osallistujan kanssa ennen ryhmän alkamista. Pienryhmään mahtuu mukaan maksimissaan neljä osallistujaa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset viimeistään ke 21.10.2020 mennessä:

Ystäväpiiri-toiminnan alueohjaaja Marjo Pääkkö

Puh. 050 324 0690, marjo.paakko@vtkl.fi
Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoa eYstäväpiiristä ja tapaamisista