Mahdollisuus opiskella oppisopimuksella lähihoitajaksi vanhuspalveluihin – hakuaikaa jatkettu

Rekrytointi-banneri Kalajoki-logolla

Kalajoen kaupunki hakee kahta (2) innokasta henkilöä opiskelemaan lähihoitajaksi oppisopimuksella.

Tehtävänkuvaus

Oppisopimusopiskelijat työskentelevät ammattilaisen rinnalla oppijana. Opintojen edetessä opiskelija voi suorittaa itsenäisesti hoitoapulaisen tehtäviä ja myöhemmin toimia lähihoitajan sijaisuuksissa. Aluksi työpanos on 25tuntia/viikko.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä) eli laajuus on yhteensä 180 osaamispistettä. Koulutuksen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen perusteella. Arvioitu kesto on noin kaksi vuotta.

Koulutuksessa osallistutaan oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja opitaan työpaikalla. Osaaminen osoitetaan näyttökokeissa. Oppisopimusopiskelijana saat KVTES:n mukaista harjoittelijan palkkaa työssäoloajalta.

Lähihoitajan tutkinnon voit suorittaa Kalajoen kaupungin eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä. Oppisopimusopiskelijoiden aloituspaikat ovat Palvelukeskus Maininki, Himanka (1) ja kotihoito Kalajoki, Iltarusko (1).

Kalajoen kaupunki haastattelee oppisopimushakijat ja valitsee kaksi koulutettavaa. Oppisopimuspaikan saaminen edellyttää, että opiskelijalla on hyväksytty lähialueen oppilaitokseen lähihoitajakoulutukseen ja oppisopimuspaikan ehdot täyttyvät.

Hakeminen

Paikkoja haetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku päättyy 25.4.2021 klo 15.00 mennessä. Hakuaikaa jatkettu ja tehtävää aiemmin hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja

Palvelupäällikkö, kotiin annettavat palvelut, Merja Gronoff, merja.gronoff@kalajoki.fi
Palvelupäällikkö, asumispalvelut, Sanna Lastikka, sanna.lastikka@kalajoki.fi

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.