Oppisopimuksella lähihoitajaksi vanhuspalveluihin

Kalajoen kaupunki hakee viittä (5) innokasta henkilöä opiskelemaan lähihoitajaksi oppisopimuksella.

Kalajoella alkaa syksyllä 2020 lähihoitajakoulutus, joka on kumppanina koulutuksessa ja teoriaopintojen järjestäjä. Oppisopimusopiskelijat työskentelevät ammattilaisen rinnalla oppijana. Opintojen edetessä opiskelija voi suorittaa itsenäisesti hoitoapulaisen tehtäviä ja myöhemmin toimia lähihoitajan sijaisuuksissa. Aluksi työpanos on 25tuntia/viikko.

Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä) eli laajuus on yhteensä 180 osaamispistettä. Koulutuksen pituus vaihtelee opiskelijan aiemman osaamisen perusteella. Arvioitu kesto on noin kaksi vuotta. Koulutuksessa osallistutaan oppilaitoksen tarjoamiin opintoihin ja opitaan työpaikalla. Osaaminen osoitetaan näyttökokeissa. Oppisopimusopiskelijana saat KVTES:n mukaista harjoittelijan palkkaa työssäoloajalta.

Lähihoitajan tutkinnon voit suorittaa Kalajoen kaupungin eri asumispalveluiden ja kotihoidon yksiköissä.
Kalajoen kaupunki haastattelee oppisopimushakijat ja valitsee viisi koulutettavaa. Oppisopimuspaikan saaminen edellyttää, että oppilaitos hyväksyy hakijan lähihoitajaopiskelijaksi Kalajoella alkavaan lähihoitajakoulutukseen.

Paikkoja haetaan Kuntarekryn kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Haku päättyy 21.5.2020 klo 15.00.

 

Lisätietoja antaa
hyvinvointipalvelujohtaja
Anne Mäki-Leppilampi
anne.maki-leppilampi@kalajoki.fi

 

Organisaation kuvaus

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.