Osa-aikainen ryhmäavustajan toimi

Toimi uudelleen haettavana

Kalajoen kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa uudelleen haettavana

RYHMÄAVUSTAJAN vakituinen osa-aikainen toimi 24.2.2020 alkaen

Ryhmäavustajan toimenkuvaan kuuluu päivittäiset hoito- ja huolenpitotehtävät, lasten avustaminen toimintatilanteissa ja osallistuminen pienryhmätoimintaan. Ryhmäavustaja auttaa arjen sujumisessa moniammatillisessa työtiimissä.

Edellytämme ryhmäavustajalta varhaiskasvatustoimintaan soveltuvaa koulutusta. Arvostamme sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Toivomme luovaa ja lasta osallistavaa innostunutta työotetta. Alkusijoituspaikka on päiväkoti Satumajakka Himangalla.

Työaika on 50 % täydestä työajasta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote, hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja alkuperäiset opinto- ja työtodistukset. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi 14.2.2020 klo. 15.00 mennessä. Tehtävää aiemmin
hakeneet otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa varhaiskasvatuksen ohjaaja Heli-Leena Yli-Parkas, heli-leena.yli-parkas@kalajoki.fi, puh. 044 4691 848 ja päiväkodin johtaja Hannamari Löf-Pentinpuro, hannamari.lof-pentinpuro@kalajoki.fi, puh. 044 4691 243. Tiedustelut puhelimitse klo 8-10 välisenä aikana.