Osallistu Kalajoen Houkuttelevin työpaikka -kilpailuun!

neljä ihmistä seisoo selin kameraan päin

Houkuttelevin työpaikka -kilpailu on avoin Kalajoen yrityksille. Se tuo yrityksellenne näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa positiivista kuvaa työnantajana. Kilpailu järjestetään huhtikuun 2023 aikana ympäri Suomea eri seutukaupungeissa. Jokainen kaupunki valitsee oman alueensa voittajan. Tee julkaisu sosiaaliseen mediaan ja kerro miksi teidän yrityksenne on mahtava työpaikka.

houkuttelevin työpaikka 2023

Kilpailun ohjeet ja säännöt

Houkuttelevin työpaikka -kilpailuun osallistuminen on helppoa: Tehkää yrityksenne Facebook- ja/tai Instagram-tilillä päivitys, joka kertoo miksi teidän yrityksessänne on mukava olla töissä. Esimerkiksi hauskat hetket, työtilannekuvat sekä henkilö- ja maahanmuuttajatarinat työpaikaltanne ovat tervetulleita.

Houkuttelevin työpaikka -kilpailu järjestetään 1.-30.4.2023 ympäri Suomea eri seutukaupungeissa. Kilpailu on avoin seutukaupunkien yrityksille koosta riippumatta, mutta toimialat saattavat vaihdella kaupungeittain. Kalajoella kilpailu on avoinna kaikille yrityksille toimialasta riippumatta. Toivomme osallistujia kaikilta aloilta kahviloista konepajoihin ja kaikesta siltä väliltä.

Päivitys saa sisältää videota, kuvaa ja tekstiä. Käytä julkaisun yhteydessä ainakin seuraavia hashtageja: #HoukuttelevinTyöpaikka ja #Kalajoki.

Tämän leikkimielisen kilpailun kriteereinä käytetään mm. julkaisun saamien reaktioiden määrää suhteessa seuraajien määrään. Video, hyvin kirjoitettu teksti ja monimuotoisuus julkaisussa vaikuttavat positiivisesti pistemäärään.

Paikallinen tuomaristo valitsee kilpailun osallistujista Kalajoen Houkuttelevimman työpaikan. Voittajayritys saa runsaasti somenäkyvyyttä sekä palkitaan 500 euron lahjakortilla käytettäväksi yrityksen henkilökunnan virkistystoimintaan Kalajoella.

Materiaalia voidaan käyttää kaupungin markkinoinnissa. Kilpailu pohjautuu Pietarsaaressa ja Kristiinankaupungissa marraskuussa 2022 järjestettyyn Most Attractive Place to Work -kilpailuun.

Lisätietoa:

Susanna Leiviskä
asiakkuusvastaava
Kalajoen kaupunki
susanna.leiviska@kalajoki.fi
puh. 040 589 7995

Kilpailun koordinointi:

Airi Rummukainen
Projektipäällikkö
Kurikan kaupunki
airi.rummukainen@kurikka.fi
puh. 044 5502901

Virpi Itävaara
Viestinnän asiantuntija
Kauhajoen kaupunki
virpi.itavaara@kauhajoki.fi
puh. 040 515 8275

Houkuttelevin työpaikka on osa SEUTUKAUPUNKIrekry-hanketta, jonka tavoitteena on tukea seutukaupunkien kansainvälisiä rekrytointeja ja kehittää rekrytointivalmiuksia. Hanketta toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskusten, TE-toimistojen, työ- ja elinkeinoministeriön sekä erilaisten valtakunnallisten ja alueellisten kv-rekrytointeja edistävien hankkeiden kanssa. Hankkeen rahoittajana toimii Etelä-Pohjanmaan liitto.

seutukaupungitEp liitto