Ilmaisia digitaitokoulutuksia tarjolla

Kysymysmerkki kahden hahmon välissä ja tietokone ja älylaite.

Digitaidot kalajokisille-hanke järjestää digitaitokoulutuksia työikäisille 16-64-vuotiaille. Koulutukset ovat tarkoitettu juuri sinulle, joka koet kaikkien digilaitteiden käytön hankalaksi ja sinusta tuntuu, että et koskaan opi niiden käyttöä. Nyt on mahdollisuus opetella digitaitoja rauhassa, pienessä ryhmässä muiden samassa tilanteessa olevien kanssa. Ilmoittaudu mukaan!

Yksityistieavustukset 2023

Yksityistieavustuksen saamisen edellytyksenä Yksityistielaki 560/2018 sekä yksityistieavustuksen määräytymisperusteet, Tekninen lautakunta 8.2.2023 § 2

Eduskuntavaalit 2023

Suomen perustuslain mukaan valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle, jota edustaa valtiopäiville kokoontuva eduskunta. Eduskuntaan kuuluu 200 kansanedustajaa.
Kansanedustajat valitaan joka neljäs vuosi toimitettavilla välittömillä, suhteellisilla ja salaisilla vaaleilla.

Venepaikkojen varaus ja maksut

Veneilykauden maksut kaudelle 2023 on avattu. Voit käydä vahvistamassa varauksesi tulevalle kaudelle maksamalla venepaikkasi Timmi-järjestelmän kautta 15.4.2023 mennessä. Maksut koskevat tällä hetkellä kaikkia muita paitsi Kekolahden satamassa (laiturit A ja B) olevia varauksia. 

Häiriötiedote

Ympäristölautakunnan 22.2.2023 kokouksen esityslistan julkaisussa on ollut teknisiä ongelmia, jonka johdosta esityslistalla olevia asioita ei pysty lukemaan suoraan selaimessa. Esityslista on luettavissa pdf-muodossa ja pöytäkirjan julkaisuvaiheessa ongelma pyritään korjaamaan.
Pahoittelut häiriöstä!

Miljoona roskapussia-kampanja

Kalajoen kaupunki on ilmoittautunut mukaan Yle:n järjestämään "Miljoona roskapussia -kampanjaan", jonka tavoitteena on innostaa ihmisiä keräämään ympäristöstä miljoona pussillista roskaa!