Kysely Kalajoen kulttuuritoiminnasta on nyt avoinna!

Taaperoikäinen lapsi Havulan kartanon pihapiirissä, kaivon pumpun vieressä

Kulttuuri- ja nuoriso-ohjelma 2023-2027 kokoaa Kalajoki Akatemian kulttuuri – ja nuorisotoiminnan suuntaviivat ja tavoitteet seuraavan viiden vuoden suunnitelmakauden pohjaksi. Ohjelmaa on valmisteltu sekä henkilökunnan että kuntalaisten kanssa tapaamisissa, teemallisissa kohtaamisissa ja vaikuttajaryhmissä. Laajempi kuntalaisten vaikuttamismahdollisuus kulttuuriohjelmaan toteutetaan sähköisen kyselyn avulla.

Digitukea tarjolla

Digineuvoja antaa digineuvontaa asiakkaalle tietokoneen ääressä.

Digitaidot kalajokisille-hanke tarjoaa digitukea ja -neuvontaa joka keskiviikko Kalajoen pääkirjastolla.

Digitukea tarjolla kesällä!

Digineuvoja antaa digineuvontaa asiakkaalle tietokoneen ääressä.

Digitaidot kalajokisille-hanke tarjoaa digitukea ja -neuvontaa koko heinäkuun! Digitukea on tarjolla Kalajoen pääkirjastolla ja Ventelän talolla.

Entisten nuorten hyvinvointipäivä

Kalajoen kaupungin vanhusneuvosto ja Tutussa kodissa-hanke järjestävät tiistaina 7.6.2022 klo 11.30 alkaen entisten nuorten hyvinvointipäivän Kalajoen seurakuntakodilla.

Kalajoen kaupunki hakee kiinteistönhoitajaa

Kalajoen kaupungin teknisten palveluiden tilapalvelut hakee kiinteistönhoitajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 1.8.2022 - 31.8.2024
Tehtävänkuvaan kuuluu yhdessä muiden kiinteistönhoitajien kanssa kaupungin eri kiinteistöjen kokonaisvaltainen hoito, mukaan lukien pienet korjaustyöt.