Huomio syyslomalaiset ja muut Siiponjoen luontopolulla liikkuvat

Siiponjoen luontopolun varrella on menossa kunnostustyöt. Reitistön varrella saattaa paikoitellen olla hakekuormia ja kalustoa työn touhussa. Mikäli näet luontopolun varrella työkoneita sekä työmiehiä, annathan heille työskentelyrauhan ja huomioit heidät polulla liikkuessasi.

Pahoittelemme häiriötä!

Raumankarin lähiliikunta- ja leikkipaikan rakennustyöt jatkuvat

Raumankarin lähiliikunta- ja leikkipaikan rakennustyöt jatkuvat viikolla 41 (10.10.2022 alkaen). Pyydämme rauhoittamaan rakennustyömaan siksi aikaa, kunnes kaikki välineet ja turva-alustat on saatu asennettua paikoilleen. Leikkipaikan asennustyöt pyritään saamaan valmiiksi ennen talven tuloa.

Syksyisin terveisin
Kuntatekniikka

Kutsu energiailtaan – kotitalouksille, yrityksille ja maatiloille

Kuvassa vettä, puustoa ja sähkölinja

Kalajoen maaseutu- ja elinkeinopalvelut järjestävät koko kaupungin yhteisen energiaillan Kalajoella, VIRTA -salissa, Kalajoentie 1, keskiviikkona 12.10.2022 klo 17 –>

Tilaisuuteen voit osallistua koko illan ajan tai voit oman kiinnostuksesi mukaan tulla & mennä omien aikataulujesi mukaan!

Tilaisuudessa käydään asioita lävitse niin kotitalouksien, yritysten kuin maanviljelijöiden näkökulmista. TULE MUKAAN! Kahvitarjoilu suolaisen kera!

Kunnossapidon vastuualueet kesäaikaan

Kesäaikaan keskustelua käydään muun muassa leikkaamattomista nurmialueista, tienvierustoista sekä pusikoituneista ojista. Aina vastuu ei kuitenkaan ole kaupungilla, kuten usein luullaan, vaan kunnossapitotyöt voivat kuulua myös kiinteistön omistajalla tai -haltijalle.