Marinan sataman rakentaminen on käynnistynyt

Sataman rakentaminen on aloitettu kiertotien tekemisellä. Raivaajaveteraanien muistomerkki siirretään rakentamisen ajaksi suojaan Kalajoen kaupungin varikolle. Suunnittelussa osoitetaan muistomerkille uusi paikka alueelta.

Etsimme taloussihteeriä

Kalajoen kaupungin hallintopalvelut tarjoavat konsernipalveluina toimisto- henkilöstö- ja taloushallinnon palveluista niin kaupungin omille palveluille kuin tytäryhtiöille. Konsernipalveluiden yhä laajentuessa etsimme joukkoomme TALOUSSIHTEERIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen.

Hilman lähiruokatori la 26.8.2023

Valkosipuleita

Hilman lähiruokatori Kalajoen Hiekkasärkillä, Hilmantorilla lauantaina 26.8.2023 klo 10.00 - 14.00.

Lähiruokatorilla on esillä paikallisia ja lähialueen tuotteita. Myynnissä on mm. paistettuja muikkuja, makkaraa, burgereita, vihanneksia, leipomotuotteita, kuivaruoka-aterioita, hunajaa, valkosipulia, öljyhampputuotteita, luonnonkosmetiikkaa ja yrttisaippuaa.

Karhu tuli kaupunkiin

Marttilantien saneeraus

Suoritamme Marttilantien, Kauppatien sekä muiden pienten kohteiden asfaltoinnin pohjatöitä. Pohjatyöt tulevat haittaamaan jonkin verran kulkua asemakaavateillä, pahoittelemme häiriöstä!

Harri Honkala aloittaa Kalajoen Satama Oy:n uutena toimitusjohtajana

Kalajoen Satama Oy:n hallitus on valinnut 19 hakijan joukosta uudeksi toimitusjohtajaksi merikapteeni Harri Honkalan. Haapavedeltä lähtöisin oleva Honkala omaa laajan merenkulun substanssiosaamisen, hän on aiemmin työskennellyt asiantuntijatehtävissä merenkulun turvallisuusviranomaisen palveluksessa, ja sitä ennen hankkinut monipuolisen päällystökokemuksen kauppa-aluksilta. Honkala aloittaa tehtävässään 14.8.2023.

Kuivantien kaivojen saneeraus

Kuivantiellä alkaa jätevesikaivojen saneeraus viikolla 33. Tämän vuoksi tie joudutaan ajoittain sulkemaan korjaustöiden vuoksi. Kulkeminen ohjataan Ylivieskantien ja Kärjäntien kautta. Pahoittelemme korjaustöistä aiheutuvaa häiriötä.