Kunnaneläinlääkärin virka

hiekalle piirretty kartta Suomesta Kalajoki merkitty pienellä leikkilaivalla

Haemme Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen pohjoisosaan Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen kuntien muodostamalle toimialueelle
KUNNANELÄINLÄÄKÄRIÄ 1 vakituiseen virkaan ja 1 määräaikaista sijaista, satunnaiseksi tai säännöllisemmäksi päivystäjäksi tai kesätyöhön.

Kalajoen Löytöeläinkoti

Kissa kesäisellä tienreunalla

Kalajoen kaupungin alueella irrallaan tavatuista ja talteen otetuista koirista ja kissoista sekä muista vastaavista pienikokoisista seura- ja harrastuseläimistä huolehtii Kalajoen Löytöeläinkoti.

Suositukset ja rajoitukset Kalajoella 26.11.-25.12.2021

Koronatiedotus

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat järjestää yli 20 henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.

Löytöeläinten tilapäisen hoidon hankinta

Kissa

Kalajoen kaupunki pyytää tarjousta kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja talteen otettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä. Tilaajalla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä Kalajoen kaupunkia ja palveluntarjoajalla tarhaajaa/tarjouksen jättänyttä toimijaa.

Praktikkoeläinlääkärin virka Kalajoella

hiekalle piirretty kartta Suomesta Kalajoki merkitty pienellä leikkilaivalla

Kalajoen kaupungin ympäristöterveydenhuollon yhteistoiminta-alueella (Kalajoki, Merijärvi, Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki) on haettavana praktikkoeläinlääkärin virka Raahen, Siikajoen ja Pyhäjoen alueelle. Virkaan voidaan valita myös kaksi osa-aikaista (50 % + 50 %) viranhaltijaa.

Koronatiedote 8.11.2021

Koronatiedotus

Viikonlopun aikana on todettu kahdeksan uutta koronatartuntaa Kalajoella. Tartunnat liittyvät edelleen keskeisesti JHT-Akatemian ketjuun.