Kalajoen terveyskeskuksen A-osan rakennushanke

Kalajoen terveyskeskuksen A-osan hankesuunnittelu on aloitettu syksyllä 2019. Vielä tuolloin ei ollut tiedossa sosiaali- ja terveyspalveluiden siirtymisestä vuoden 2023 alusta hyvinvointialueille. Soteuudistuksen voimaanpanolain yhteydessä myös investointeihin liittyvää rajoituslakia tarkennettiin.

Laskentasihteeriksi taloushallintoon

rekrytointi kuvake tummansinen pohja ja kapungin logo

Laskentasihteerin monipuolisessa tehtävässä osallistut talouden suunnitteluun ja talouden tavoitteiden asetantaan. Talouden raportointi ja sen kehittäminen ovat tehtävässä olennaisessa roolissa.

Suositukset ja rajoitukset Kalajoella 26.11.-25.12.2021

Koronatiedotus

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto kieltää yli 20 henkilön yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sisätiloissa. Toimijat voivat järjestää yli 20 henkilön tilaisuuksia edellyttämällä yli 16-vuotiaalta EU:n digitaalisen koronatodistuksen esittämistä yleisötilaisuuteen pääsemiseksi.

Löytöeläinten tilapäisen hoidon hankinta

Kissa

Kalajoen kaupunki pyytää tarjousta kaupungin alueella irrallaan tavattujen ja talteen otettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä. Tilaajalla tarkoitetaan tässä tarjouspyynnössä Kalajoen kaupunkia ja palveluntarjoajalla tarhaajaa/tarjouksen jättänyttä toimijaa.