Kalajoen kaupunki kohdensi hallintoon ja ylimpään johtoon varattuja määrärahoja yhtenäiskoulujen johtamiseen

Merenojan yhtenäiskoulu kuvattuna ilmasta taustalla näkyy urheilualueet ja tuulimyllyjä

Sivistys- ja hyvinvointijohtajan virka on ollut haettavana eikä tehtävää ole saatu täytettyä. Samassa yhteydessä Kalajoen kaupungissa on tunnistettu, että sivistyspalveluissa on paljon osaamista ja kyvykkyyttä johtamiseen. Kohdistamalla ylimpään johtoon varattu 100 000 euroa yhtenäiskouluille, pystytään paremmin tukemaan perusopetuksen järjestämistä.

Akatemian tapahtumat keväällä 2023

Kalajoen pääkirjaston tiloja

Kalajoki Akatemia järjestää tapahtumia muun muassa eri teemaviikoilla kevään 2023 aikana. Päivitämme tälle sivulle tarkempia ajankohtia ja lisätietoja niiden varmistuttua.

Kalajoen kansalaisopiston kesäkurssit

Kuvassa maalauspaletti ja sivellin

Kalajoen kansalaisopiston kausi jatkuu vielä kesäkuussakin. Kurssitarjonnassa on kursseja liikunnan, musiikin, kuvataiteiden, kädentaitojen ja puutarhatalouden harrastusten parissa.

Kalajoen kansalaisopiston kevään tapahtumat

Kuvassa päiväkakkaroita aseteltu sydämen muotoiseksi

Kansalaisopiston oppilaiden näytökset, näyttelyt ja esitykset tuovat esille huhti-toukokuussa lukuvuoden aikana opittuja taitoja ja tuotoksia. Tutustumaan pääsee taiteen, teatterin, tanssin, musiikin ja kädentaitojen kurssien satoon. Tervetuloa!

Kysely Kalajoen kulttuuritoiminnasta on nyt avoinna!

Taaperoikäinen lapsi Havulan kartanon pihapiirissä, kaivon pumpun vieressä

Kulttuuri- ja nuoriso-ohjelma 2023-2027 kokoaa Kalajoki Akatemian kulttuuri – ja nuorisotoiminnan suuntaviivat ja tavoitteet seuraavan viiden vuoden suunnitelmakauden pohjaksi. Ohjelmaa on valmisteltu sekä henkilökunnan että kuntalaisten kanssa tapaamisissa, teemallisissa kohtaamisissa ja vaikuttajaryhmissä. Laajempi kuntalaisten vaikuttamismahdollisuus kulttuuriohjelmaan toteutetaan sähköisen kyselyn avulla.